ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Συναντίληψη για τα τραπεζικά από ΟΤΟΕ-Φλαμπουράρη

Οι θέσεις της ΟΤΟΕ (Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος) για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, τις εργασιακές σχέσεις των τραπεζοϋπαλλήλων, τον ρόλο των τραπεζών στην Οικονομία της χώρας, αλλά και την αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» δανείων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με το προεδρείο της Ομοσπονδίας, σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Φλαμπουράρης, αναφερόμενος στο τραπεζικό σύστημα, είπε στους εκπροσώπους της ΟΤΟΕ ότι η Κυβέρνηση εργάζεται εντατικά με στόχο τόσο την ισχυροποίησή του, όσο και την απάλειψη των χρόνιων παθογενειών, προκειμένου αυτό να διαδραματίσει τον πραγματικό του ρόλο, ενισχύοντας και χρηματοδοτώντας την πραγματική οικονομία. Σύμφωνα με ανακοίνωση, «ο Υπουργός διαπίστωσε πως και η ΟΤΟΕ διακατέχεται από τις ίδιες αντιλήψεις και πως θα κινηθεί και αυτή προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: