ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η άλλοτε μεγάλη κεντροδεξιά γίνεται θλιβερό υβρίδιο του ΛΑΟΣ και της ΠΟΛΑ

"Οι 43.000 που «αποκαλύπτει» το δημοσίευμα και επικαλείται ο τομεάρχης εθνικής άμυνας της ΝΔ κ. Κικίλιας, είναι στην πραγματικότητα 12.841 συμπολίτες μας που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια, γιατί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας"
 
«Η Νέα Δημοκρατία, βοηθούμενη από τη στάση μερίδας των ΜΜΕ, έχει επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό τον ολισθηρό δρόμο της σύμπλευσης με την ακροδεξιά σε όλα τα μείζονα πολιτικά ζητήματα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή τη στάση της αντιπολίτευσης να υιοθετήσει fake news και θεωρίες συνωμοσίας που παράγονται από τον αντιπολιτευόμενο Τύπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά η ΝΔ σπεύδει να υιοθετήσει fake news και θεωρίες συνωμοσίας που παράγονται από τον αντιπολιτευόμενο Τύπο. Μετά τα ευφάνταστα σενάρια περί νοθείας στις εκλογές που δήθεν ετοιμάζει η Κυβέρνηση στα υπόγεια του Υπουργείου Εσωτερικών με αλλαγή της εταιρείας που συνεργάζεται με τις υπηρεσίες του Υπουργείου για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας, σειρά τώρα για την αξιωματική αντιπολίτευση παίρνει η αυτούσια αναπαραγωγή δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για εγγραφή 43.000 αλλοδαπών (sic) ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αθήνας με στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: