ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Σκληρή κριτική για κοροϊδία δέχτηκε ο Πελετίδης

Ακόμα και όταν παραχωρηθεί ο χώρος στον δήμο Πατρέων, η οποιαδήποτε ανάπλαση θα είναι αδύνατη αν δεν αποκατασταθεί πρώτα ο πληθυσμός των Ρόμα που βρίσκεται στην περιοχή.

Στην συνάντηση για την ανάπλαση του Ρηγανόκαμπου οι κάτοικοι τον εγκάλεσαν για απόκρυψη εγγράφων από το Δημοτικό Συμβούλιο!






Σκληρή κριτική δέχτηκε η δημοτική αρχή στην συνάντηση των συλλόγων και πολιτών του ανατολικού διαμερίσματος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο δήμαρχος παρουσίασε την πρόταση του για την σταδιακή αποκατάσταση των Ρομά, όμως αυτή δεν έγινε δεκτή από τους κατοίκους οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι θέλει να κάνει μόνιμο τον παράνομο καταυλισμό του Ρηγανοκαμπου, και ότι η πρόταση του θα οδηγήσει στην μεγένθυση του, ενώ κοινή διαπίστωση ηταν ότι ακόμα και όταν παραχωρηθεί ο χώρος στον δήμο, η οποιαδήποτε ανάπλαση θα είναι αδύνατη αν δεν αποκατασταθεί πρώτα ο πληθυσμός Ρόμα που βρίσκεται στην περιοχή.

Εκπρόσωποι παρατάξεων την αντιπολίτευσης που πήραν τον λόγο στην συζήτηση κατηγόρησαν τον δήμαρχο για αδιαλλαξία και ότι αποκρύπτει από το δημοτικό συμβούλιο έγγραφα εδώ και πολλούς μήνες και για το λόγο αυτό δεν έχουν επαρκή ενημέρωση επί του θέματος.

Η δημοτική αρχή φάνηκε απομονωμένη πλήρως χωρίς καμία στήριξη από κανέναν. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το Κ. Πελετιδη που δεν μπορεί να κρυφτεί από τις ευθύνες και την απραξία 5 χρόνων για σημαντικά ζητήματα της πόλης.

Τελική γραμμή άμυνας της δημοτικής αρχής ήταν να ρίξει τις ευθύνες στην κυβέρνηση, αλλά αυτό φαίνεται πλέον ότι δεν πιάνει και δεν συγκινεί το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: