ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Βασική αντιπολίτευση δεν είναι η ΝΔ αλλά τα ΜΜΕ

Την προσπάθεια της κυβέρνησης να υλοποιήσει το σχέδιο της μεταμνημονιακής βιώσιμης ανάπτυξης της χώρας, την απορία του για το που θα βρει η Νέα Δημοκρατία τα χρήματα για να υλοποιήσει όσα εξαγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέλυσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Ο ίδιος μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας» αναφέρθηκε στο «σοβαρό πλήγμα για το πολίτευμα που επιφέρουν τα fake news», τους αναπτυξιακούς ορίζοντες προς τη Βόρεια Ευρώπη που ανοίγει η Συμφωνία των Πρεσπών και τους λόγους που έφεραν τις πολιτικές ανακατατάξεις στα κόμματα.



- Η πρώτη ερώτηση έχει να κάνει με το τι απαντάτε στον πεσιμισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κοιτάξτε, αυτή η καταστροφολογία έχει φτάσει στα άκρα της, εδώ και καιρό. Το λες μια φορά, το λες δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, δε θα βγεις από τα μνημόνια, θα μειωθούν οι συντάξεις, δε θα έχετε ανάπτυξη, δεν έρχονται επενδύσεις, ξέρετε, άμα λέτε κάτι συνεχώς που δε γίνεται στην πράξη, αρχίζεις και χάνεις την αξιοπιστία σου. 

Και νομίζω είναι και κακό για τη Νέα Δημοκρατία δηλαδή, γιατί ο κόσμος δεν ψηφίζει μόνο με αρνητικό πρόσημο, θέλει να δει και ποιο είναι το όραμα του κάθε κόμματος, τί υπόσχεται, τί προσπαθεί να κάνει, τί ιδεολογικό στίγμα έχει. Αυτά λείπουν στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή.

- Ναι, και τα αναπληρώνει πιθανώς με fake news και σκανδαλολογία;

Χτες, στην ομιλία μου στην πόλη σας, προσπάθησα να το διασκεδάσω κάπως με χιούμορ, αλλά έχει και το σοβαρό κομμάτι το fake news. Και τι κάνει το fake news: Σπρώχνει στην πάντα, στο περιθώριο, σοβαρές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Δηλαδή η συζήτηση αν πρέπει όλα τ’ αυγά να μπουν στο καλάθι των μειώσεων φόρων ή πρέπει να έχουμε και μειώσεις φόρων αλλά και να χτίσουμε ένα κοινωνικό κράτος, είναι μια σοβαρή συζήτηση.

Το fake news δεν επιτρέπει αυτή τη συζήτηση. Και αυτό είναι κακό όχι για τη Νέα Δημοκρατία, είναι κακό για μας, είναι κακό για το πολίτευμα, τη φύση και την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

- Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτό, με την έννοια ότι κάποια στιγμή η αλήθεια εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Νομίζω ότι όταν χάσουν τις εκλογές θα εμφανιστεί ακόμα περισσότερο, γιατί τότε θα πρέπει να έχουν μια ηγεσία που θα έχει ένα plan B στο πώς αντιπολιτεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: