ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Επίδομα ενοικίου, επιδότηση δανείου για 1,1 εκ. πολίτες



Ανοίγει το Μάρτιο η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις υιοθεσίες», σημειώνει στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» της ΕΡΤ1, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


«Δεν δομούμε την πολιτική μας στο φόβο, αυτό το κάνει η ΝΔ» υπογράμμισε η Θεανώ Φωτίου, ενώ αναφερόμενη στη στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης σημείωσε ότι «διαπραγματευτήκαμε πολύ σκληρά για να λαμβάνεται υπόψη στο επίδομα ενοικίου το παιδί ως ενήλικας».

Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «ανθρωποφαγική αντίληψη» των προηγούμενων κυβερνήσεων αναφορικά με την αντιμετώπιση της κρίσης η οποία χτύπησε τα μεσαία στρώματα. 

«Η κρίση στην οποία μας έφεραν οι προηγούμενς κυβερνήσεις ρήμαξε τα μεσαία στρώματα».
Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις για η αναπληρώτρια υπουργός υπογράμμισε ότι σε καμία δημοσκόπηση από το 2012 δεν πέτυχαν τα εκλογικά αποτελέσματα. «Ποτέ δε μας έφεραν πρώτους. 

Η εταιρία που έδειχνε το 15% διαφορά με τη ΝΔ έπεσε έξω 30% μονάδες. Αυτό που γίνεται με την παράσταση νίκης χρησιμοποιείται ως "πλύση εγκεφάλου" στο λαό. Λες θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε πείθουν με την παράσταση νίκης ότι θα βγει η ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: