ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αλ. Τσίπρας: Τώρα η Ελλάδα δικαιούται να αισιοδοξεί!



«Τα νέα από τις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα θετικά και κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Euro working Group» για Οικονομία και Συντάξεις


«Η προοπτική της συνανάπτυξης και της συνεργασίας με τις βαλκανικές χώρες είναι η προοπτική του μέλλοντος για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Βορείου Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην 3η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Tsessaloniki Summit) που διοργανώνει η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος».

Ο ίδιος σημείωσε ότι φέτος είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά του «γιατί το τοπίο γύρω μας είναι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο φωτεινό. Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ο προϋπολογισμός θα περιλαμβάνει όχι μέτρα λιτότητας αλλά μέτρα σημαντικών και αναγκαίων ελαφρύνσεων».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μίλησε για ιδιαίτερα θετικά νέα από τις Βρυξέλλες και ανέφερε πως θα διαψευσθούν όσοι είχαν επενδύσει στην καταστροφολογία και στην περικοπή των συντάξεων. «Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί τα νέα από τις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα θετικά και κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Euro working Group».

«Τα μέτρα θα αφορούν όχι μόνο για τους αδύναμους αλλά και τη μεσαία τάξη και την επιχειρηματικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: