ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Αίγιο: Ξεκίνησαν οι δράσεις για την Οδική Ασφάλεια





Από το Αίγιο ξεκίνησε σήμερα Τρίτη  7 Νοεμβρίου 2017 η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας που οργανώνεται από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας , την  Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη στήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».
Οι  εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις  απευθύνονται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων και Εσπερινών Λυκείων) όπως επίσης στις φοιτητικές κοινότητες και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η ενημέρωση φιλοξενήθηκε στο Πολύκεντρο  Αιγίου, όπου έμπειροι Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και στελέχη του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» μίλησαν στους νέους  για τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς. 
Μέσα από video, προβολές τύπου  ντοκιμαντέρ εκ μέρους των στελεχών του ΙΟΑΣ  και διαφανειών με συγκριτικά στατιστικά στοιχεία, εκ μέρους της ΕΛ.Α.Σ, αλλά και με βιωματική εμπειρία μέσω μηχανημάτων ανατροπής, σύγκρουσης και μέθης, οι μαθητές και οι  φοιτητές είχαν  τη δυνατότητα να αντιληφθούν την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων Κυκλοφοριακής Αγωγής και της αποφυγής χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών π.χ. αλκοόλ. προκειμένου μακροπρόθεσμα να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.









Δεν υπάρχουν σχόλια: