ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Στέλνει τον Κούλη στον Υμηττο για τον... εξωγήινο

«Τελικά η παρούσα αξιωματική αντιπολίτευση είναι από άλλο πλανήτη. Είναι ένα λογικό συμπέρασμα δεδομένου ότι στον πλανήτη γη δεν έχει επαναληφθεί το φαινόμενο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υιοθετεί ως πρόγραμμα μελλοντικής διακυβέρνησης όσα έχουν ήδη υλοποιηθεί από την παρούσα κυβέρνηση» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.


«Ίσως αν ο κος Μητσοτάκης ανέβαινε μια βόλτα μέχρι τον Υμηττό, ο εξωγήινος κάτοικος του βουνού να τον συμβούλευε να αλλάξει επικοινωνιακό, και όχι μόνο, επιτελείο.

Εξήγγειλε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την αποστολή ογκολογικών φαρμάκων κατ’ οίκον. Καλωσόρισε, λοιπόν, ο κος Μητσοτάκης σ’ αυτό που ο ΕΟΠΥΥ εξορθολογίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί από το Δεκέμβριο του 2016. Από τότε ο Οργανισμός προσπαθεί να βάλει μία τάξη στο ομιχλώδες τοπίο της διακίνησης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ). Όπως ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν σχεδιάζει με βάση τα συμφέροντα εταιρειών, οι οποίες μάλιστα έχουν μετόχους εταιρείες με έδρα οικονομικούς παραδείσους. Αντίθετα το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης έχει ως επίκεντρο την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και των αναγκών των πολιτών» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ας ενημερωθεί λοιπόν ο κος Μητσοτάκης πως τα ΦΥΚ δεν διακινούνται όπως οι ασπιρίνες. Πρόκειται για φάρμακα ευαίσθητα που πρέπει να φτάσουν στον ασθενή με απόλυτη ασφάλεια, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η διασφάλιση της ποιότητας του τρόπου μεταφοράς, καθώς και όλης της διαδικασίας με τα απαραίτητα έγγραφα» τόνισε ο αν. Υπ. Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: