ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        (κατά το: Ο πραματευτής)
·        Μαρουλάκια
·        Λαχανάκια
·        Πιπεριές λογιώ, λογιώ

·        Μελιτζάνες και πατάτες
·        Σέλινο και μαϊντανό
·        Ξέχασα κάτι απ’ όσα αναφέρθηκαν;
·        Αυτή δεν είναι Βουλή
·        Βοτανικός Κήπος είναι
·        Και του Βοτανικού ο… μάγκας
·        Μάγκα δεν τον λες
·        Σάχλα ;
·        Πήρες πατάτες;
·        Γαλλικά ξέρεις;

·        Π. Τόμσεν: Σε 21 χρόνια θα επιστρέψει η Ελλάδα στα επίπεδα ανεργίας προ κρίσης

·        Άσε ρε Πολ ,
·        Οι προβλέψεις σου είναι χειρότερες από της κυρά-Νίτσας
·        Της πάλαι ποτέ γειτόνισσας μου και …διάσημης καφετζούς…
·        Ενίοτε και χαρτορίχτρας.. .
·        Σε ερώτηση για τη λιτότητα, ο Πολ , υποστήριξε ότι δεν είναι το πρόβλημα αυτό στην Ευρώπη.
·        Και αυτός βουτυράκι στο ψωμί της Λεπέν και των συναφών αθυρμάτων
·         Κάρστεν Σνάιντερ «Χρειαζόμαστε το ΔΝΤ για τις εκτιμήσεις και την ανεξαρτησία του, αλλά όχι ως δανειστή. Ως Ευρωπαίοι, οι οποίοι διαθέτουμε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, είμαστε σε θέση να βρούμε κεφάλαια στην αγορά κεφαλαίων.
·        Από εκτιμήσεις δεν τα πάει καλά κ. Σνάϊντερ
·        Αλλά θέλετε αυτό το άλλοθι…
·        Β. Μουλόπουλος. «Εάν υπάρχουν ενδοιασμοί, ας έρθουν να βοηθήσουν. Ένα στέλεχος από το ΠΑΣΟΚ, ένα από τη Νέα Δημοκρατία, τους περιμένω» Πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να μπορέσει να ξεπαγώσει ένας λογαριασμός, στον οποίο θα μπαίνουν τα έσοδα από τις πωλήσεις, από το πρακτορείο διανομής.
·        Σιγά μη στηρίξουν
·        Χάνουν τη σπέκουλα…
·        Να σωθούν δεν λέω
·        Αλλά μήπως  να πληρώσουν με κάθε τρόπο οι ψυχικάρηδες που τις κατάστρεψαν;
·        Και όχι βενιζελιές του τύπου είναι μεγάλος και άρρωστος άνθρωπος
·        Μεγάλος απατεώνας και άρρωστος με τη διαπλοκή  είσαι εσύ
·         …κύριε ΕΓΩ…
·        Οκτώ φορές μεγαλύτερη απορρόφηση του ΕΣΠΑ έχει πετύχει η κυβέρνηση σε σχέση με τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως αποκαλύπτει ο αναπληρωτής υπουργός Αλέξης Χαρίτσης με έγγραφό του στη Βουλή. Ήδη το ποσοστό ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 υπερβαίνει το 55%, Τα στοιχεία περιλαμβάνονται σε γραπτή απάντηση προς την βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη
·        Αλέξη τις κυρίες δεν τις χτυπάνε ούτε με λουλούδια…
·        Γιουνκερ :«Ο κος Τραμπ δεν θα πρέπει εμμέσως να ενθαρρύνει τα κράτη–μέλη να το πράξουν αυτό (σ.σ, Να φύγουν από την Ε.Ε)», δεν περιφερόμαστε να καλούμε το Οχάιο να αποσχισθεί από τις ΗΠΑ»
·        Για την Καλιφόρνια  το σκεφτόμαστε…
·        Ανανεώθηκε η άδεια παραμονής στο ρωσικό έδαφος του Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος θα πληροί σύντομα κάθε προϋπόθεση για να μπορεί να υποβάλει αίτηση για να πάρει την ρωσική υπηκοότητα.
·        Τοβαριτς  Σνοουντεφ.
·        Παπαδημούλης:. «Έχει τεθεί ήδη στην ατζέντα η διάλυση της Ευρώπης από την άκρα Δεξιά και τον φίλο της τον κ. Τραμπ, ο οποίος μόλις προχθές έδειξε ότι ποντάρει στη διάλυση της Ευρώπης. Όσοι λοιπόν δεν θέλουμε τη διάλυση, ακριβώς επειδή η Ευρώπη παράγει μία δυναμική που ευνοεί τη διάλυσή της, πρέπει να φροντίσουμε ώστε η Ευρώπη να γίνει καλύτερη, πιο δημοκρατική, πιο ελκυστική στους πολίτες».
·        Μήτσο, βλέπεις εσύ μετά την απόλυτη κυριαρχία της δεξιάς στα όργανα της Ε.Ε  να γίνεται καλύτερη η Ευρώπη;
·        Δεν θέλω να σε …απογοητεύσω…
·        Λεβέντης :«Και σε άλλες εταιρείες κινδυνεύουν εργαζόμενοι, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Γιατί έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ; Κάνει το χρυσό αυγό; Μιλάμε για μια ληστεία εις βάρος του ελληνικού λαού με τη μεσολάβηση των κομμάτων. Το κράτος θα τα βάλει τα λεφτά. Σιγά μη βρεθεί επόμενος να αναλάβει τα χρέη του Ψυχάρη...
·        Από μικρό και από τρελό…
·        Με εξώδικη διαμαρτυρία που επέδωσαν στον δήμο Χίου και την Εφορία Αρχαιοτήτων, 306 κάτοικοι του νησιού ζητούν την άμεση κατάργηση της δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων μέσα στην προστατευόμενη, από τον αρχαιολογικό νόμο, αρχαία τάφρο του κάστρου της Χίου.
·        Στις αρχαιότητες ζει το πνεύμα  του Ξένιου Δία και θα τους συντρέξει …
·        Από τα 36 πανεπιστήμια και ΤΕΙ που αξιολογήθηκαν προέκυψαν τα εξής: Το 27,8% αξιολογήθηκε ως «άξιο θετικής μνείας», το 61,1% έλαβε «θετική αξιολόγηση», το 11,1% «μερικώς θετική», ενώ δεν υπήρξε αρνητική αξιολόγηση. Η εξωτερική αξιολόγηση των Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας (22 πανεπιστημίων και 14 ΤΕΙ) έγινε από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2016Η εξωτερική αξιολόγηση των ΑΕΙ είναι μία από τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, έχει περιοδικό χαρακτήρα (γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια) και είναι εναρμονισμένη με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Πραγματοποιείται είτε για την αξιολογική αποτίμηση του έργου των ΑΕΙ είτε για την πιστοποίηση της ποιότητας της λειτουργίας τους.
·        Προς  όσους μονίμως «φτύνουν» τα ελληνικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ
·        Με ποια στοιχεία τα κρίνετε;
·        Με την …αυθεντία …σας…

·        Δάσκαλος στο Πέραμα: Από αύριο με αντισηπτικά και οινόπνευμα στο σχολείο!

·        Δάσκαλε , με ότι και αν ΣΕ καθαρίσουν δε γίνεται τίποτα
·        Η μαύρη ψυχή σου ούτε και στη χλωρίνη δεν ασπρίζει…
·        Άλλοι: «Να μας δείξουν τα χαρτιά που λένε ότι έχουν κάνει εμβόλια. Το έχουμε ζητήσει από τη διευθύντρια και μας λέει ότι πρόκειται για ιατρικό απόρρητο».
·        Λαγόπουλα…
·        ‘Έλεγχο των κονδυλίων που έχουν διατεθεί στις ΜΚΟ για τους πρόσφυγες ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η ελληνική κυβέρνηση, μετά και τα σημαντικά προβλήματα που αποκάλυψε ο πρόσφατος χιονιάς.
·        Δ. Αβραμόπουλος, «Οι ΜΚΟ οφείλουν να διαχειρίζονται με διαφάνεια τα χρήματα που διατίθενται», ο οποίος σημείωσε πως υπάρχει έλεγχος.
·        Σιγά κυρ-επίτροπε όχι τόσο …αυστηρούς ελέγχους…
·        Βάλανε τις ΜΚΟ για να μην… φάει τα λεφτά η κυβέρνηση
·        Και τα τρώνε οι ΜΚΟ τους…
·        Αλ. Τσιπρας: «Αν υπάρχει διακομματική βούληση για τη δημιουργία ενός τέτοιου θεσμικού πλαισίου που θα αφορά όλους στον Τύπο, όλες τις επιχειρήσεις του Τύπου, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε», «Καθαρές κουβέντες, όλα στο φως, μόνο με συναίνεση, εμείς δεν παίζουμε κάτω από τις κουρτίνες, δεν κάνουμε συνδιαλλαγές και αυτό το ξέρει όλη η κοινωνία. Και τότε ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και ας πάψουν ορισμένοι να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους.
·        Να σώσουμε τις τράπεζες
·        Να σώσουμε τα ΜΜΕ
·        Να σώσουμε οτιδήποτε
·        Αν σώζεται
·        Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω …
·        Β. Μουλόπουλος: «Οι αρθρογράφοι και όλοι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Δεν γίνεται να γράφουν μυθεύματα, ότι ο Τσίπρας πήρε ένα σπίτι από πλειστηριασμό από έναν που κρεμάστηκε. Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα. Κανείς δεν μπορεί να το λέει αυτό, ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και γνώμη δεν έχουν μόνο αυτοί, κι άλλοι μπορούν να έχουν γνώμη.
·        Να δούμε πως θα χωρίσεις την ήρα από το στάρι…
·         Τις απολύσεις τριών εκπαιδευτικών ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.  Δύο απολύσεις είναι για πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων τους και η μία απόλυση για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός υπηρεσίας.
·        Πάνε για… μετεκπαίδευση…
·        ‘Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, στην οποία συμμετείχαν 2.500 ποδηλάτες, έδειξε ότι τα νέα ζευγάρια από τη στιγμή που έβαλαν το ποδήλατο στη ζωή τους, βελτιώθηκε σε σημαντικό βαθμό η σεξουαλική τους ζωή.
·        Πάμε για ορθοπεταλιέεεεες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: