ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Ξαφνικά ο ΔΟΛ έγινε διαπλεκόμενος...

Φωτογραφία αρχείου του ΔΟΛ.
 
«Ας μας πουν, για παράδειγμα, οι κατά τα άλλα λαλίστατοι εκπρόσωποι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κάτι για το δάνειο ύψους 96 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που πήρε ο ΔΟΛ λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά»

«Τα γεγονότα είναι γνωστά, και οι εκπρόσωποι της διαπλοκής δεν μπορούν να ξεγελάσουν πια κανέναν» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι τα κόμματα που «επί χρόνια μεθόδευσαν με συστηματικό τρόπο τον σχηματισμό του τριγώνου διαπλοκής ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα, τις τράπεζες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κόμματα που μοίραζαν δάνεια με «αέρα», αλλά και κρατική διαφήμιση στους αρεστούς τους, οδηγώντας την πολιτική και τον ελληνικό τύπο σε απαξίωση, μόνο και μόνο για να διατηρηθούν στην εξουσία, εξαπολύουν μύδρους κατά της διαπλοκής».

«Ξαφνικά ο ΔΟΛ έγινε διαπλεκόμενος ενώ μέχρι προχθές ήταν το υπόδειγμα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, που πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί από τη χρεοκοπία. Όσκαρ γραφικότητας, υποκρισίας και ψευτιάς» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ας μας πουν, για παράδειγμα, οι κατά τα άλλα λαλίστατοι εκπρόσωποι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κάτι για το δάνειο ύψους 96 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που πήρε ο ΔΟΛ λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Υπήρξε ή όχι πολιτική παρέμβαση για το συγκεκριμένο δάνειο;

Το έχουν καταλάβει και γι' αυτό φοβούνται: οι πρακτικές αυτές συνιστούν οριστικά παρελθόν. Η νομιμότητα θα επικρατήσει, η διαπλοκή θα ηττηθεί οριστικά, όση λάσπη κι αν ρίξουν, όσες κραυγές περί “σκανδάλου” κι αν βγάζουν οι αιωνίως βουτηγμένοι στα σκάνδαλα».

Ρ. Σβίγκου: Προσωπική επιλογή του Β. Μουλόπουλου 

Δεν υπήρξε καμία κυβερνητική ντιρεκτίβα για τον Β.Μουλόπουλο και το ΔΟΛ, ήταν απόλυτα προσωπική του επιλογή, ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Σβίγκου μιλώντας στο «Κόκκινο».

«Είναι αυτονόητο ότι τα προβλήματα του ΔΟΛ πρέπει να επιλυθούν σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος», είπε η κ. Σβίγκου, που ξεκαθάρισε ότι η επιλογή του Β.Μουλόπουλου να πάει στο ΔΟΛ ήταν απόλυτα προσωπική.

Δεν υπήρξε καμία κυβερνητική ντιρεκτίβα, όπως ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι «αυτοί που κουνούν σήμερα το δάχτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ίδιοι που παρακινούσαν να δοθούν θαλασσοδάνεια με αέρα». Εξάλλου, σχολίασε ότι «αξίζει Όσκαρ γραφικότητας» σε όσους κάνουν λόγο για διαπλοκή.


Β. Μουλόπουλος για την μετακόμισή του στον ΔΟΛ

«Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος στον Alpha 989 απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφασή του να πάει στο ΔΟΛ.

«Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠαΣοΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά; Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε» σημείωσε στην ίδια συνέντευξη τονίζοντας ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει τίποτα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει.
«Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ», πρόσθεσε.

Η εφημερίδα ΑΥΓΗ για τον Β. Μουλόπουλο

«Πληροφορίες» και φήμες που κυκλοφορούν ότι ο Βασ. Μουλόπουλος παραμένει πρόεδρος του Δ.Σ της «Αυγής», δεν αληθεύουν. Έχει παραιτηθεί από πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ της εταιρείας πριν από την απόφασή του να ασχοληθεί με τον ΔΟΛ, αναφέρει ανακοίνωση της εφημερίδας ΑΥΓΗ.

Κ. Μητσοτάκης: Αρνητικός στο να υπάρξει νέο θεσμικό πλαίσιο για τον Τύπο

Αρνητικός στο να υπάρξει νέο θεσμικό πλαίσιο για τον Τύπο είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό τον φόβο ότι θα γίνει αυτό που έκαναν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τα δάνεια θα πέσουν στους εργαζόμενους! Δευτερολογώντας στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «αν είναι πάλι να φορτώσουμε τα χρέη των επιχειρήσεων στις πλάτες των εργαζομένων, εμείς δεν θα συμμετάσχουμε. Αυτά να τα ξεχάσετε».

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την εξέλιξη στο ΔΟΛ ο Κ. Μητσοτάκης ρώτησε «ο Β. Μουλόπουλος τι ρόλο έχει να παίξει; Εκπροσωπεί επενδυτικά κεφάλαια; Έχει προσωπική περιουσία που θέλει να επενδύσει; Υπήρξε συνάντηση Παππά – Μουλόπουλου – Ψυχάρη την περασμένη εβδομάδα;». Ακόμη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «κάνατε 4 μυστικές συναντήσεις με τον Ψυχάρη παρέα με μία γάτα; Αν κάτι χάλασε στη μοιρασιά, δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

«Αισθάνθηκα ένα μικρό συναισθηματικό σκίρτημα όταν σας άκουσα να μιλάτε με τρεμάμενη φωνή για τους εργαζόμενους. Όταν κλείνατε τα κανάλια δεν είδα αυτό το ενδιαφέρον», είπε ο Κ. Μητσοτάκης στον Αλ. Τσίπρα.

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση θέλει να ελέγξει τον ΔΟΛ

«Πρέπει να σώσουμε τους εργαζόμενους, πρέπει να σώσουμε τα έντυπα κι όχι τους ιδιοκτήτες τους» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στον ΔΟΛ στην δευτερολογία του κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να μην παραδώσουμε την ενημέρωση μόνο στον χαοτικό κόσμο του διαδικτύου».

Ο Στ. Θεοδωράκης επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να ελέγξει τον ΔΟΛ και δια μέσω αυτού να ελέγξει το Mega υποστηρίζοντας ότι «είναι γνωστό το ενδιαφέρον του εργολάβου Μπόμπολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: