ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Οι «Αγκινάρες με αλάτι» του Θ. Κούστα πωλήθηκαν ήδη!

Θαν. Κούστας.





Το βιβλίο του Θανάση Κούστα(*) με τίτλο «Αγκινάρες με Αλάτι», το οποίο παρουσιάστηκε πριν από πέντε μέρες στην Πάτρα, έχει ήδη εξαντληθεί!

 Πήγαμε και εμείς να το αναζητήσουμε σήμερα, αλλά μάταια: «το βιβλίο εξαντλήθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα», ήταν η απάντηση του βιβλιοπώλη. «Υπομονή όμως, θα επανακυκλοφορήσει λίαν συντόμως», όπως μας υποσχέθηκε.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες ότι οι «Αγκινάρες με αλάτι» μας μεταφέρουν στην Πάτρα του ’60 και όπως γράφει ο ίδιος ο συγγραφέας στην εισαγωγή του, «Η Πάτρα του ’60 είναι φανερό πως αγωνιά, βιάζεται να αγκαλιάσει και να γευτεί αυτό που έρχεται, και αργά αλλά σταθερά αλλάζει. Στις σκιερές πλατείες με τις πάνινες καρέκλες συναντιέται η καλοπέραση με το παράπονο, η κόπωση με την ελπίδα. Τα διώροφα και τριώροφα αρχοντικά με τα καλογυαλισμένα ρόπτρα λάμπουν, γλεντούν και μαζεύουν τον πλούτο του λιμανιού και του εμπορίου, είναι δίπλα μας και συνάμα φαντάζουν μακρινά… Η δεκαετία του ’60, άλλαξε την Πάτρα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε…»!

________________
(*) Ο Θανάσης Κούστας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1954. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή (1972 – 1976), με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1988 έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. σε επιχείρηση μεταποίησης και εξαγωγής αγροτικών προϊόντων. Από το 2012 είναι ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: