ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Κ. Πελετίδης: Πορεία στην Αθήνα; Απεταξάμην !


Η Ουρανία Μπίρμπα πρότεινε Αθήνα, αλλά ο Κ. Πελετίδης προτιμά παραλία!
 

Ο Δήμαρχος πρότεινε στους επικεφαλής των παρατάξεων περπάτημα στην παραλία έως το νέο Λιμάνι! - Η Ουρανία Μπίρμπα ζήτησε άνοδο στου Μαξίμου, αλλά απορρίφθηκε!

Στην προκαθορισμένη συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη με τους επικεφαλής των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων για το θέμα του θαλασσίου μετώπου, ο Δήμαρχος Πελετίδης πρότεινε κινητοποίηση στις 5 Ιουλίου. Όχι πάντως πάλι με πορεία στην Αθήνα.

Και αντιθέτως, όταν η Ουρανία Μπίρμπα της ΡΑΠ του την πρότεινε, ο Κ. Πελετίδης... «απεταξάμην τον Σατανά»!
Σύμφωνα με  πληροφορίες του salos.gr ο Δήμαρχος Πατρέων, εισηγήθηκε στους συναδέλφους του, την Τρίτη 5 Ιουλίου να γίνει πορεία από την πλατεία Τριών Συμμάχων έως το νέο Λιμάνι και ύστερα να το αποκλείσουν. Αυτό με απλά λόγια, σημαίνει ότι όσοι θα είναι εντός του λιμανιού θα εγκλωβιστούν, ενώ τα αυτοκίνητα (πχ νταλίκες) που δεν θα έχουν προλάβει να εισέλθουν στο χώρο, δεν θα έχουν το δικαίωμα. 
Σημειώνεται ότι την παράταξη του Γιάννη Δημαρά εκπροσώπησε ο κ. Σιγαλός, την παράταξη της ΡΑΠ η κα Μπίρμπα, ενώ την παράταξη της Νέας Πόλης ο Ηλίας Γκοτσόπουλος.

Τέλος, σε αυτήν την είδηση, έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Δήμαρχος, βρήκε ένθερμους υποστηρικτές της πρότασής του. Αναφέρονται ενδεικτικά οι κ. Πατούχας και Τζανάκος.

Προτάσεις από τις παραπάξεις ΡΑΠ και Παναγιωτόπουλου

Από την πλευρά της ΡΑΠ και αυτή του κ. Παναγιωτόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou, προτάθηκαν διά στόματος Μπίρμπας τέσσερις προτάσεις, που δεν βρήκαν σύμφωνο τον Κ. Πελετίδη:

Οι οποίες αναφέρονται παρακάτω:

Ήτοι, 
1) Να ζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο η προσωρινή απόφαση να γίνει οριστική για το κομμάτι που έχει συμφωνηθεί και εάν είναι δυνατόν να επεκταθεί.
2) Το Δημ. Συμβούλιο να πάρει απόφαση για κινητοποίηση, αφού συγκαλέσει σύσκεψη φορέων της Πάτρας για το πως θέλουμε να διαχειριστούμε το Λιμάνι και τούτο για να έχει επιτυχία η κινητοποίηση.
3) Να αποφασίσει το Δημ. Συμβούλιο άνοδο στην Αθήνα, όπου θα συναντήσει στο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό ή τον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Αλ. Φλαμπουράρη, όπου θα του θέσει το αίτημα της πόλης.
4) Η δημοτική αρχή να προχωρήσει σε ντεφάκτο διαμόρφωση του νότιου χώρου του παλιού λιμένα, που περιλαμβάνει το τμήμα από Αγ. Νικολάου έως Γούναρη και αυτή να είναι σύμφωνη με την πρόταση του πολεδομικού σχεδίου του Δημ. Συμβουλίου, ώστε να μην αποτελεί πάρκιν αυτό ο ζωτικός χώρος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: