ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Συμμετείχε ο Κ. Πελετίδης στην σημερινή απεργία



Αυτή είναι η απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών της Πάτρας των 200 χιλ. κατοίκων! (Φωτογραφία σημερινή του Δήμου Πατρέων).

Άτυπη χωματερή στη δημοτική Ενότητα  Ρίου - Καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου Καραμανδανείου - Για εγγραφή στο ΚΑΠ μέχρι Παρασκευή - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ    ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση των υγειονομικών και εκπαιδευτικών στην πλατεία Γεωργίου.

Δηλώσεις Πελετίδη στο χώρο της απεργιακής συγκέντρωσης!

Υγειονομικοί και εκπαιδευτικοί, απήργησαν πανελλαδικά για σταθερή απασχόληση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία, στην πρόνοια, στην παιδεία.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή με την παρουσία της στην συγκέντρωση και την πορεία εκφράζει την στήριξή της στο δίκαιο αγώνα των υγειονομικών και των εκπαιδευτικών.
Τα αιτήματα για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση όσων εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασία, για πλήρη κρατική χρηματοδότης στα νοσοκομεία και τα σχολεία, σε όλους τους τομείς υγείας και πρόνοιας, για επαρκή δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλο το λαό, που αποτέλεσαν αιτήματα και της μεγάλης πορείας κατά της ανεργίας που διοργάνωσε ο Δήμος μας από Πάτρα μέχρι Αθήνα, είναι αιτήματα που εκφράζουν τις οξυμένες λαϊκές ανάγκες. Γι’ αυτό ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί».

Άτυπη χωματερή στη δημοτική Ενότητα  Ρίου

Το Τμήμα Καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας του Ρίου, απευθύνει έκκληση στους περιοίκους και τους υπόλοιπους δημότες, να μην συνεχίζουν την εναπόθεση μπαζών κλαδιών και άλλων αντικειμένων, στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Ζαΐμη. Ο χώρος είναι κοινόχρηστος!!!
Η παράνομη μετατροπή της σε άτυπη χωματερή, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας, από τις 21 Μαΐου, έως τις 4 Ιουνίου, έχει πραγματοποιήσει 20 δρομολόγια, με μέσο όγκο απορριμμάτων ένα ανατρεπόμενο φορτηγό για κάθε δρομολόγιο, για την αποκομιδή των απορριμμάτων από το συγκεκριμένο σημείο. Στις 6 Ιουνίου, δύο μέρες από την τελευταία αποκομιδή, όπως ο φακός αποτυπώνει, ο χώρος έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.
Ζητάμε την κατανόηση και την συμπαράσταση των κατοίκων, για να τελειώσει αυτή η άσχημη κατάσταση.

Καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου Καραμανδανείου

Από συνεργεία του Δήμου Πατρέων, ξεκίνησε ο καθαρισμός στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων, που για δεκαετίες παρέμενε ακαθάριστος και εγκαταλειμμένος. Ικανοποιήθηκε έτσι το αίτημα της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου, που δεν έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει την συγκεκριμένη έκταση, λόγω των γνωστών σημαντικών ελλείψεων σε προσωπικό και πόρους.

Για εγγραφή στο ΚΑΠ μέχρι Παρασκευή
Από τον Κοινωνικό Οργανισμό – Τμήμα Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πατρέων, υπενθυμίζεται, ότι υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές στο 5ο Θερινό  ΚΔΑΠ  και τη συμμετοχή των παιδιών στις κατασκηνώσεις του Δήμου, για την περίοδο του καλοκαιριού, τελειώνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ    ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
         Στα πλαίσια του πρωταθλήματος  καλαθοσφαίρισης επαγγελματικών  τάξεων που  διοργανώνει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς  του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.Η. και τον Σύνδεσμο Διαιτητών και κριτών Αχαΐας για την 2η αγωνιστική είχαμε τα εξής αποτελέσματα :    
                                                         
 ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ /ΕΜΠΟΡΟΙ-ΝΟΣ.ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ 69-66
ΔΗΜΟΣ/ΔΕΥΑΠ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  70-74
ΟΛΥΜΠΙΟΝ-ΑΒΙΓΑΛ 59-49
116Π.Μ.-MED FRIGO  25-43
ΛΙΜΑΝΙ-AMSTEL 50-35
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΡΑΞΟΥ-ΑΣΤΙΚΟ  46-45
FRIGOGLASS-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  31-51
INTRACOM TELECOM – ΔΙΑΧ. ΕΥΡ. ΠΡΟΓΡΑΜ. 47-54
ΚΕΘΕΑ-ΤΑΧΙ  ΕXPRESS  49-69
ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  60-66
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  87-60
COFFEE ISLAND-ΑLPHA BANK  69-41
Π.Κ.Ε. ΟΤΕ-ΚΡΟΝΟΣ  68-50
                     
Για την   3ης αγωνιστική  που  θα διεξαχθεί   την Τετάρτη  8  Ιουνίου  2016  έως Σάββατο 11 Ιουνίου έχουμε τα εξής παιχνίδια :   

           ΤΕΤΑΡΤΗ 8/6                                                   
             ΠΑΝ.ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑ
6,30μ.μ.   ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
8,00μ.μ.   ΔΗΜΟΣ/ΔΕΥΑΠ-117 Π.Μ.
9,30μ.μ.  COFFEE ISLAND-Ν.Δ.ΙΟΝΙΟΥ
                ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 
5,00μ.μ.  ΔΕΠ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
6,30μ.μ.  ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ 
8,00μ.μ.   INTRACOM/TELECOM-ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
                ΑΝΤΙΡΙΟ
5,30μ.μ. ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ/ΕΜΠΟΡΟΙ-ΚΕΘΕΑ 
7,00μ.μ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ-CITRIX
8,30μ.μ.  ΠΡΙΣΜΑ- FRIGOFLASS

            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/6
                ΡΟΙΤΙΚΑ               
8,00μ.μ.   ΛΙΜΑΝΙ-ΤΑΧΙ EXPRESS
9,30μ.μ.   ΠKE OTE-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

          ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/2016
               ΠΑΝ.ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑ  
6,00μ.μ.  116 Π.Μ.-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ
7,30μ.μ.   ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ-117 Π.Μ.
9,00μ.μ.  ΠΡΙΣΜΑ-Ν.Δ.ΙΟΝΙΟΥ

              ΡΟΙΤΙΚΑ                 
6,00μ.μ.   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ-ΑMSTEL
7,30μ.μ.   YΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ-CITRIX
9,00μ.μ.   EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓ.-ΚΡΟΝΟΣ
      
              ΓΛΑΥΚΟΣ
5,30 μ.μ  ΕΡΓ.ΑΡΑΞΟΥ-ΝΟΣ.ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ
7,00μ.μ. ΟΛΥΜΠΙΟΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

2 σχόλια:

Καντριανιώτης είπε...

Που πα ρε Καραμήτρο Πελετίδη?
Με τέτοια κοσμοπλημύρα δεν γεμίζεις ούτε....ταξί τρομάρα σου.
Αναρωτιέμαι που είναι οι....χιλιάδες άνεργοι της Πάτρας που ισχυρίζεσαι πως σε ακολούθησαν στον περίπατο ταρατατζούμ μέχρι την Αθήνα..
Ετσι θα φέρεις την ''λαική εξουσία''?

Κόκκινος είπε...

Έτσι θα πάμε για τη λαΊκή εξουσία σύντροφοι;