ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τρακτερο-οπισθοδρομία από την εργατική τάξη!

Ο παπάς (σ.σ.: δεν χρειάζεται να φανεί το πρόσωπό του) πρωτοπόρος πάνω στο τρακτέρ δίνει το παράδειγμα. Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος το στιγμιότυπο, λίγο πριν ξεκκινήσει η πορεία της εργατικής... πρωτοπορίας της Κυρα Σταυρούλας!



Πρωτότυπα άλλα σταθερά η εργατική πρωτοπορία ακολούθησε την αγροτική εμπροσθοφυλακή, για να υλοποιηθεί το ρηθέν «Αγρότες μπροστάρηδες της εργατικής… πρωτοπορίας»!

ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΠ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΛΑΕ!



Το πανό που ξεχώρισε, ήταν αυτό

του Συντονιστικού των Σωματείων

Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα!
Με μία βροντερή παρουσία εργαζομένων και αγροτών, στην εικόνα των οποίων, κατά την είσοδό τους στην συμβολή των αγροτικών μηχανημάτων επί των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος δέσποζε παπάς ρασοφορεμένος να οδηγεί τρακτέρ, αλλά και να συμβάλλει στην… αρπαγή της πρωτοπορίας της εργατικής συγκέντρωσης από τα χέρια της Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών, της γνωστής κυρίας Σταυρούλας είναι τα σημεία εκκίνησης της σημερινής συγκέντρωσης, διαμαρτυρίας, που εξελίχθηκε επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο χώρο μπροστά από το ΕΚΠ και ακολούθησε τρακτεροπορεία στο κέντρο της Πάτρας.
Παραφωνία στα παραπάνω ήταν τα όσα ακούστηκαν από το μπλογκ της ΛΑΕ, που κάποιοι τα απέδωσαν σε προσπάθεια προβοκατόρων να δημιουργήσουν έκτροπα εις βάρος ομιλητή του ΕΚΠ, κατά του οποίου εκστόμισαν  χυδαιότητες, που λόγω σεβασμού στους αναγνώστες του το Istologio G. Mosxou δεν μπορεί να αναγράψει.
Η προβοκατόρικη ενέργεια απετράπη, καθώς δεν βρήκε  ευήκοον ους, από τους θιγόμενους, ενώ αντιθέτως ακούστηκαν συνθήματα ευπρεπή, που σκέπασαν τις βωμολοχίες, τις οποίες κάποιοι θέλησαν να τις λανσάρουν ως νέα πολιτική. Συνθήματα,  που μπορεί κανείς να  διαφωνεί  για το περιεχόμενό τους, πλην όμως δεν μπορεί να μην τα σεβαστεί!
Το πανό που ξεχώρισε, ήταν αυτό του Συντονιστικού των Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα!
Επίσης εκείνο που δημιούργησε εντύπωση, ήταν η συνθηματολογία από την επικεφαλής του ΕΚΠ, η οποία εδώ και κάποια χρόνια ήταν ξεχασμένη στα αραχνιασμένα συρτάρια του και σήμερα  οι «μουγκαφών» του ΕΚΠ τα λάνσαραν παραποιημένα, όπως αυτό με το ελικόπτερο που ακούστηκε από την ντουντούκα της Προέδρου κυρίας Σταυρούλας.
Κατά τ’ άλλα ενώ πιο παλιά η Διοίκηση του ΕΚΠ ανταγωνίζονταν τους εξτρέμ  της… εργατικής τάξης  (παραμένει στη θύμηση η κόντρα της τελευταίας απεργίας) σήμερα ω του θαύματος, ομονόησαν όταν εμφανίστηκαν τα τρακτέρ, καταλαμβάνοντας την πρωτοπορία, πίσω τους ακολούθησαν τα σωματεία και κάπου στο μέσον με το πανό του ΕΚΠ πρημνηδών, πορεύετο η κεφαλή της… εργατικής πρωτοπορίας!
Δεν έλειψαν και οι… ελληναράδες, που προσήλθαν με σημαία, για να γίνει αντιληπτό ότι είναι… γνήσιοι και όχι ιμιτασιόν γκρηκ! Έφεραν επί των στιβαρών χειρών του τιμημένο λάβαρο, που ανέγραφε το αρχαιοπρεπές: «Ή ταν ή επί τας»!
Φυσικά δεν έλειψαν και οι φορείς που εκφράζονται με τα παραπάνω, τους οποίους διαδηλωτές χαρακτήρισαν δεξιούς και μάλιστα ακραίους.
Κάτι δηλαδή με αυτούς που εμφανίστηκαν στην πορεία των σωματείων στο Σύνταγμα των Αθηνών, όπου άλλοι ελληναράδες βωμολοχούσαν κατά της Βουλής και των πολιτικών, με αποτέλεσμα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να τους ορμήσουν και να ξεκινήσουν νέα επεισόδια, καθώς λίγο νωρίτερα μασκοφόροι προβοκάτορες διέσπασαν σε ομάδες των πέντε – έξι ατόμων το μπλογκ τους, που ακολουθούσε την πορεία και στη συνέχεια εισχώρησαν στα άλλα μπλογκ, απ΄ όπου πετώσαν μολότωφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα την δημιουργία επεισοδίων. Στα ίδια επεισόδια τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχτηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού απ’ τους κουκουλοφόρους και δημοσιογράφος που τα αναμετέδιδε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ με Πελετίδη επικεφαλής...


 



























Δεν υπάρχουν σχόλια: