ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κι άλλη τραγωδία στο Αιγαίο, με τουλάχιστον 27 νεκρούς


Έντεκα παιδιά, δεκαέξι μεγάλοι ο απολογισμός έως ώρας για το ναυάγιο που συνέβη ανοικτά της Τουρκίας.

 

 Ναυάγιο ανοικτά των τουρκικών ακτών

 
Τουλάχιστον 27 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και 11 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στο Αιγαίο, στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Τουρκίας, όταν η βάρκα τους βυθίστηκε ενώ επιχειρούσαν να φθάσουν στα ελληνικά νησιά.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στα ανοικτά της τοποθεσίας Εντρεμίτ, βόρεια του Ντικίλι, απ' όπου είχαν αποπλεύσει οι μετανάστες κατευθυνόμενοι στη Λέσβο, και είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 27 ανθρώπων, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Τρεις επιβάτες του πλεούμενου διασώθηκαν από την τουρκική ακτοφυλακή.

Το πρακτορείο είχε μεταδώσει αρχικά πως σημειώθηκαν δύο διαφορετικά ναυάγια στα ανοικτά των ακτών της Τουρκιας και είχε ανακοινώσει συνολικό απολογισμό 35 νεκρών, όμως στη συνέχεια αναθεώρησε την πληροφορία κάνοντας λόγο για ένα μόνο ναυάγιο.

Αγνοείται η τύχη 12 προσώπων. Η τουρκική ακτοφυλακή συνεχίζει τις έρευνες από αέρος και θαλάσσης γύρω από το Εντρέμιτ προσπαθώντας να ανακαλύψει επιζώντες, πρόσθεσε το Dogan.

Η τραγωδία αυτή συμπίπτει χρονικά με τη σύντομη επίσκεψη εργασίας που πραγματοποιησε σήμερα στην Άγκυρα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, η οποία έφτασε για να ασκήσει πίεση στους Τούρκους να κάνουν περισσότερα για να επιβραδύνουν τη ροή των μεταναστών προς την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: