ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Μ. Κανελλοπούλου: Εσείς μιλάτε για πατρίδα, που την κάνετε κομματάκια και την πουλάτε;

Η Μαρία Κανελλοπούλου αντιδρά στην πρόκληση του ακροδεξιού ζηλωτή και του υπενθυμίζει ότι ξεπουλούν τη χώρα κομμάτι κομμάτι και έχουν το θράσος να μιλούν για πατρίδα! Παρόντες ο περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγ. Κατσακούλιας και ο Συντονιστής του κόμματος Ανδρ. Ριζούλης.

Απάντηση σε μισαλλόδοξες συμπεριφορές ακροδεξιών που έκαναν την εμφάνισή τους στα αποκαλυπτήρια της προτομής Καρατζά




 ΔΕΙΤΕ το βίντεο του Istologiou G. Mosxou

Στο περιθώριο των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Πατρινού λαϊκού αγωνιστή, οπλαρχηγού Παν. Καρατζά δεν μπορούσαν να μην εμφανιστούν ζηλωτές της ακροδεξιάς.

Έτσι το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιουλίου 2014, κατά την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων, ομάδα χρυσαυγίτικων τάσεων προχώρησε σε πρόκληση κατά της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ακροδεξιοί συμπεριφερόμενοι ως αποκλειστικοί νομείς της Ιστορίας της χώρας μας μίλησαν για πατρίδα, κατά την δική τους στρεβλή αντίληψη, αμφισβητώντας το δικαίωμα συμμετοχής άλλων σε τέτοιες εκδηλώσεις. Και η απάντηση της Μαρίας Κανελλοπούλου ήρθε καίρια: Εσείς μιλάτε για πατρίδα, που κόβετε κομμάτι - κομμάτι τις παραλίες και την πουλάτε; Το νερό την ΔΕH; Τι πουλάτε μωρέ, είπε στον θιασώτη της μισαλλοδοξίας.  

Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι η πρόκληση αντιμετωπίστηκε από τους δημοκρατικούς πολίτες που καταδίκασαν την πράξη εμπράκτως και επενέβησαν υπέρ της βουλευτού Μαρίας Κανελλοπούλου!

  ΔΕΙΤΕ το βίντεο του Istologiou G. Mosxou

Δεν υπάρχουν σχόλια: