ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Ξεκλείδωσε» ο κωδικός και προχωρά η διαδικασία για την προμήθεια του Μαγνητικού Τομογράφου στο ΠΓΝΠ




Τη σύμφωνη γνώμη για την υπογραφή της σύμβασης του νέου Μαγνητικού Τομογράφου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίον έδωσε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά την θετική έκβαση των συνεχόμενων παρεμβάσεων στους αρμόδιους Υπουργούς του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.


Απεστάλη στον Περιφερειάρχη από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, απαντητική επιστολή με την οποία ενημερώνει πως μετά την συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Κατσιφάρα για το θέμα του μαγνητικού, «ξεκλείδωσε» πλέον ο κωδικός και εξαιρείται η προμήθεια από τη σχετική εγκύκλιο που αναστέλλει τις εντάξεις έργων και τις υπογραφές συμβάσεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επιστολή του κ. Κωνσταντινόπουλου: «Στη συνάντηση μας στις 16/7/2014 μόλις μου θέσατε το πρόβλημα με την προμήθεια του μαγνητικού τομογράφου, δεσμεύτηκα να προωθήσω σε συνεννόηση και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την έγκριση για άμεση υπογραφή της σύμβασης. Στις 22/7/2014 ανταποκρίθηκα στη δέσμευσή μου και δόθηκε η έγκριση στο με α.π. 45971 αίτημά σας στο helpdesk. Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου οι πόροι της περιόδου 2014-2020 να συνεισφέρουν στο μέγιστο δυνατό στην επίτευξη των στόχων του τομέα ευθύνης σας».

Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όλους τους πολίτες η προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος.

«Επιτέλους προχωρά η προμήθεια ενός τόσο σημαντικού μηχανήματος για τη δημόσια υγεία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας. Όπως κάναμε πάντα έτσι και τώρα, ήμασταν και θα είμαστε μπροστά σε κάθε ανάγκη των συμπολιτών μας. Θα παρεμβαίνουμε και θα απαιτούμε το καλύτερο δυνατό για να συμβάλλουμε όσο είναι δυνατόν στην ανακούφιση όσων χρειάζονται τη βοήθειά μας και κυρίως στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας.
Πλέον, σύμφωνα και με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εφόσον δόθηκε το «πράσινο φως» από το αρμόδιο Υπουργείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνεται και από την Υπηρεσία η σύμφωνη γνώμη για να προχωρήσει άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης, έργο το οποίο ο ανάδοχος θα πρέπει να υλοποιήσει σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: