ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σήμερα συζητείται στο Διοικητικό Εφετείο Πάτρας η ένσταση Κατσιφάρα για την... χαμένη έδρα στο ΠΣ

Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, έργο του Βαυαρού αρχιτέκτονα Ερν. Τσίλλερ.
Σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών η ένσταση που κατέθεσε η παράταξη του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα μετά την ανακήρυξη των εκλεγέντων μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr.

Όπως είναι γνωστό, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών κατένειμε, στην απόφαση ανακήρυξης, 30 έδρες στην παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα και 21 στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, κάτι που φαίνεται ότι μάλλον αντιβαίνει το άρθρο 138 του «Καλλικράτη», (όπως ισχυρίζεται η παράταξη Κατσιφάρα) από το οποίο συμπεραίνεται ότι στα 51μελή συμβούλια (όπως αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) η κατανομή είναι 31-20.

Η επιπλέον έδρα των παρατάξεων της μειοψηφίας έχει κατανεμηθεί στην παράταξη «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» του Βασίλη Χατζηλάμπρου, η οποία καταλαμβάνει 5 έδρες (αντί 4), εκ των οποίων καμία δεν προβλέπεται στην Ηλεία (3 στην Αχαΐα και 2 στην Αιτωλοακαρνανία), με συνέπεια ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης να μην εκλέγεται.
Το Εφετείο δεν θα εκδώσει απόφαση εντός της ίδιας ημέρας αν και από την στάση που θα τηρήσει ο εισηγητής θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα. Πιθανόν είναι η απόφαση να εκδοθεί μετά την ορκωμοσία των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου (1η Σεπτεμβρίου πρώτη μέρα της θητείας του).

(Πηγή: Thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: