ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κατά της αξιολόγησης του νέου Κώδικα Τ.Α. η Ρ. Δούρου

Κατά της αξιολόγησης και του νέου Κώδικα της Τ.Α. η Ρένα Δούρου
Τα ζητήματα της μεταφοράς των μαθητών, κατά τη σχολική χρονιά που ξεκινά το Σεπτέμβριο, της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, του νέου Κώδικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της κατανομής των πόρων αντιπυρικής προστασίας, έθεσε, χθες, αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Παράταξης «Δύναμης Ζωής», αποτελούμενη από τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τους Αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Αττικής, Κεντρικού Τομέα και Νότιου Τομέα Αθηνών, Πέτρο Φιλίππου, Ερμίνα Κυπριανίδου και Χρήστο Καπάνταη, αντίστοιχα, κατά τη συνάντησή της, με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο. 
 Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το κρίσιμο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, η κα. Δούρου υπογράμμισε την ανάγκη της άμεσης διευθέτησής του από το Υπουργείο, προτάσσοντας τα ζητήματα της ασφάλειας και της διευκόλυνσης της μαθησιακής διαδικασίας, παρατηρώντας ότι, με το σημερινό καθεστώς δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα, «καθώς πρόκειται να μείνουν εκτός σχολικών μεταφορών πολλοί μαθητές των σχολείων καθώς και των υπερτοπικών σχολείων της Περιφέρειας» όπως παρατήρησε.

Σχετικά με το σύστημα της αξιολόγησης, η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, παρατήρησε:
«Είναι αντισυνταγματικό, δε συνιστά αξιολόγηση, δε λειτουργεί υπέρ του Δημοσίου, ούτε υπέρ της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών». 

Αναφορικά με το νέο Κώδικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κα. Δούρου είπε ότι, κατατέθηκε σε συνθήκες αδιαφάνειας στην αρμόδια υποεπιτροπή της Βουλής ενώ, τέλος, έθεσε και το ζήτημα της ορθολογικής κατανομής των κονδυλίων τής αντιπυρικής προστασίας στους Δήμους, που συνορεύουν με ορεινούς όγκους.

(Πηγή: epoli.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: