ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ρεσιτάλ Γώγου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας





Πλημμύρισε το Κάστρο και η Άνω Πόλη Πάτρας με μουσικά ακούσματα των Rachmaninoff, Debussy, Beethoven και Schubert, από μοναδικές απαγγελίες ποιημάτων των επίσης μοναδικών μας εθνικών ποιητών, των Σικελιανού, Καρυωτάκη, Ελύτη και Σεφέρη. Έχασαν όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο ανεπανάληπτο σαγηνευτικό μουσικό ρεσιτάλ ερωταποκρίσεων, που πλημμύρισε την ατμόσφαιρα  του κατάμεστου αίθριου Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, στην άνω πόλη της Πάτρας.
Μια μαγευτική βραδιά με την πανσέληνο να σιγοντάρει στην ρομαντικότητα και την μοναδική πανδαισία της εκδήλωσης το περασμένο Σάββατο βράδυ, της 12ης Ιουλίου 2014 καταγράφηκε σαν μια ακόμη μοναδική επιτυχία, στα σύγχρονα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: