ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μ. Βασιλάκης: Απόφαση που σίγουρα εξέπληξε και τους φανατικότερους χρυσαυγίτες


Ο Μιχάλης Βασιλάκης, γραμματέας του ΕΑΜ, παρών στη χθεσινή διαδήλωση-πορεία των μεταναστών που ζητούσαν καταδίκες για την απόπειρα κατά των εργατών στην Μανωλάδα.

ΟΜΟΦΩΝΑ!!!! ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΚΑΤΑΔΙΚΗ
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ  

  
Αυτά υπογράφει η απόφαση του μικτού ορκωτού κακουργιοδικείου Πατρών για το νεοελληνικό κοινωνικό σχηματισμό με την απόφαση αθώωσης της δολοφονικής συμμορίας των φραουλοχώραφων της Μανωλάδας!!!
                      
ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ 

 Αυτά επιχείρησαν και διέταξαν τη δολοφονική επίθεση στα nomisterάκια όχι ο Βαγγελάτος. Αυτά όχι απλά αθώωσαν, αλλά θεσμοποίησαν και νομιμοποίησαν το δικαιικό σύστημα των «αναδρομικών και της συναλλαγής» για την αντιμετώπιση  της ζωντανής εργασίας.

Απόφαση που σίγουρα εξέπληξε και τους φανατικότερους χρυσαυγίτες.

Το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο ανακήρυξε το Βαγγελάτο, την ομάδα του και τις μεθόδους του, σε θεσμό της ευρωπαϊκής νεοελληνικής κοινωνίας του ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ, στην οποία δεν εντάσσονται μόνο τα «μελαμψά κοντά ανθρωπάκια του Μπαγκλαντές» αλλά κάθε άνθρωπος της άμεσης ζωντανής εργασίας!!!

Η κοινωνία των δούλων όπως μας ανακήρυξε το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο του βαγγελατικού πολιτισμού έχει το λόγο στη συνέχεια!!!

 Μέχρι τώρα φαίνεται να αποδεχόμαστε αν όχι να υιοθετούμε τον προσδιορισμό της κοινωνίας των δούλων σε όλα τα επίπεδα. Πολιτικό σύστημα, κόμματα, κοινωνικές οργανώσεις, εργατικά συνδικάτα ,επιστημονικές και νομικές οργανώσεις αλλά και ατομικές συμπεριφορές.
 Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εργατική τάξη, η κοινωνία της εργασίας, η κοινωνία του ελεύθερου δημοκρατικού ουμανιστικού πνεύματος, η ανθρώπινη κοινωνία δηλαδή, έχει ακόμη τις εσωτερικές δυνάμεις να νικήσει τις δυνάμεις των αγελαίων ανθρωποειδών που ανακήρυξαν σε ιδανικό το δικαστήριο του βαγγελατικού πολιτισμού!!!

                    Μιχάλης Βασιλάκης, γραμματέας του ΕΑΜ
eamgr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: