ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Στο στόχαστρο των απολυμένων της ΕΡΤ-ΕΡΑ η κυβέρνηση "των πουλημένων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ"

Αιχμηρός όπως πάντα ο Γιάννης Παντελόπουλος, που ακούμε καθημερινά από τα ερτζιανά της ΕΡΑ Πάτρας.


Με επιτυχία και συμμετοχή πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Αντίστασης στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας από τα Μουσικά Σύνολα


Ο Β. Χατζηλάμπρου με τον Αγγ. Κωνσταντίνου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Παρασκευής  25-7-2014, στην πλ. Γεωργίου Πάτρας η «Πολιτική και Μουσική Εκδήλωση Αντίστασης και Αλληλεγγύης» από τους αγωνιζόμενους απολυμένους της ΕΡΤ Πάτρας και την Συνέλευση Αλληλέγγυων, με αίτημα να παραμείνει ανοικτή η δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση και αρθεί το μαύρο που έπεσε στην συχνότητα της ΕΡΤ από την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ή αλλιώς όπως την χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Πάτρας Γιάννης  Παντελόπουλος, «της κυβέρνησης των πουλημένων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Τους παρευρισκόμενους στην πλατεία ψυχαγώγησε η δεκαμελής ορχήστρα απολυμένων των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ, που εκτέλεσε μουσικά κομμάτια, τα οποία αποτέλεσαν  επιτυχίες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε απευθείας μετάδοση από τα ερτζιανά της ΕΡΑ, ενώ προηγήθηκε συζήτηση επί της σημερινής οικτρής οικονομικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα με αιχμή τις απολύσεις εργαζομένων, τους νεόπτωχους που έχουν φθάσει, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στα 3.795.100 άτομα κατά το 2013, τα καταστήματα των ΜΜΕ που κλείνουν καθημερινά υποκύπτοντας στην εμπορική απραξία κ.α.

Την εκδήλωση άνοιξε με μουσικά κομμάτια η νεαρή δημιουργός και συνθέτρια τραγουδιών Βασιλική Μουρίκη, ενώ ακολούθησαν τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Σε αυτούς που πριν την έναρξη της μουσικής και πολιτικής βραδιάς πήραν το μικρόφωνο της συζήτησης, συγκαταλέγονται οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κανελλοπούλου, ο Β. Χατζηλάμπρου, που έκρινε αναγκαία την αντίσταση σε κάθε σημείο της κυβερνητικής πολιτικής διότι έτσι διαμορφώνεται η συνολική αντίδραση των πολιτών για την ανατροπή των κυβερνητικών πολιτικών, ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλαδας Απ. Κατσιφάρας που τάχθηκε και πάλι κατά της αξιολόγησης, η οποία τείνει να απορφανίσει τον Δημόσιο Τομέα και υπενθύμισε ότι από την αρχή βρίσκεται στο πλευρό των απολυμένων της ΕΡΤ και άλλοι.

Παρών ακόμη έδωσαν ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ κ. Καζάκης, η Μαρία Κυριακοπούλου εκ μέρους της Κοινωνικής Συμφωνίας, ο Τάκης Γεωργακόπουλος, επικεφαλής της αριστερής παράταξης του Δήμου Ερυμάνθου, ο λογοτέχνης και ποιητής Βασ. Λαδάς, ο γλύπτης Στάθης Λεοντής, η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIOU G. MOSXOU








Δεν υπάρχουν σχόλια: