ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Φιλάσθενη και με δύο άρρωστα παιδιά κινδυνεύει να βρεθεί άστεγη στους δρόμους της Πάτρας

Δικαστική απόφαση απειλεί με έξωση την φιλάσθενη κα Χρυσούλα Μ. και τα δύο άρρωστα παιδιά της, από χρόνια πάθηση, που τα υποχρεώνει σε διακομιδή κάθε τόσο στο νοσοκομείο.


Δραματικές διαστάσεις προσλαμβάνει η ζωή δεκάδων ανθρώπων στην Πάτρα, ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που από τη μια μέρα στην άλλη έχουν βρεθεί ή κινδυνεύουν να βρεθούν άστεγοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η οικογένεια της κυρίας Χρυσούλας Μ(…), όπως τη γνωρίζουν στα ΜΜΕ, «πολλά εκ των οποίων αφού έβγαλαν με "κίτρινα δημοσιεύματα" τα προβλήματά της, δεν αναφέρονται πλέον στην απόλυτη οικονομική ένδειά της», όπως διατείνεται. 

Η ίδια η κ. Χρυσούλας Μ(…),, συναγωνιστές, μού ζήτησε να κάνω έκκληση στην ανθρωπιά μας, καθώς κρέμεται η ζωή των ασθενών (από χρόνια πάθηση) δύο μικρότερων παιδιών της και της ίδιας (μετά από πολλαπλές επεμβάσεις) από μία δικαστική απόφαση, βάσει της οποίας θα γίνει μέσα στο διήμερο έξωση από το σπίτι που διαμένει.

΄Ηδη μεσολαβεί Σαββατο-κύριακο και ή ίδια μαζί με τον σύζυγό της νιώθουν εντελώς μπλοκαρισμένοι, γιατί τηλεφωνούν όπου και όπως μπορούν για βοήθεια, ειδικότερα στο νομικό και πολιτικό κόσμο του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σάς μεταφέρω την παράκληση της κας Χρυσούλας, η οποία παρακαλεί να βρεθούμε όλοι στο πλευρό της, ώστε να παγώσει η έξωση!!!!

 Μεταφέρετε την δραματική κατάσταση της οικογένειας και στην εκδήλωση του κ. Συμβουλόπουλου απόψε, αν δεν προλάβω να βρίσκομαι.

Για την αντιγραφή
Χρυσή Κοσμάτου
Δημοσιογράφος της ΕΡΑ Πάτρας
προς την συνέλευση των Αλληλέγγυων

Δεν υπάρχουν σχόλια: