ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ αύριο

Φωτογραφία από την αποτυχούσα διερευνητική συνάντηση τον Ιούνιο του 2012, για την συγκρότηση κυβέρνησης της αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.


Συνεχίζει την πολιτική εξόρμηση για τους αιγιαλούς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Συνάντηση αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜ.ΑΡ. θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη μεσημέρι, στη Βουλή, σε συνέχεια της ανταλλαγής των επιστολών μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη. 

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και της Δημοκρατικής Αριστεράς ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα, καθώς και η συνέχιση και εξέλιξη της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος με περιοδείες και συναντήσεις σε περιοχές της χώρας, σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες για ανάδειξη κατά τόπους θεμάτων όπως π.χ. αυτά για την προστασία των αιγιαλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: