ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο κίνδυνος του διασυρμού της Δικαιοσύνης από ενδεχόμενη ευρωπαϊκή προσφυγή προκαλεί παρέμβαση

Η εισαγγελέας του Α.Π. κα  Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, γνωστή από τις επιθέσεις που έχει υποστεί από την ΧΑ, παρεμβαίνει στην υπόθεση της "ματωμένης φράουλας" που στάζει ρατσισμό και ζητά να ελέγξει την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών ευθύς ως καθαρογραφεί. Ο κίνδυνος  ευρωπαϊκού  διασυρμού της Δικαιοσύνης συνεγείρει.



Στο μικροσκόπιο της έρευνας η αθωωτική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τις «ματωμένες φράουλες»


Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσε η απόφαση αθώωσης των κατηγορουμένων για τις «ματωμένες φράουλες» που εξέδωσε χθες το  Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Το διαδίκτυο φιλοξενεί αντιδράσεις από τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, ενώ το γύρω του κόσμου με δυσμενή σχόλια κάνει από χθες η απόφαση σε αντίθεση με την πρόταση της Εισαγελέως Διον. Παπαδοπούλου, που ζήτησε αυστηρές ποινές και κατηγόρησε τα όργανα της πολιτείας που συνέργησαν. 

Η απόφαση για την επίθεση σε βάρος των αλλοδαπών εργατών στη Νέα Μανωλάδα, δέχθηκε ομαδικά πυρά από τον πολιτικό και νομικό  κόσμο, τα σωματεία, τα ΜΜΕ  και τους πολίτες.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με έγγραφό της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, ζήτησε αμέσως μόλις καθαρογραφεί η απόφαση να της αποσταλεί προκειμένου να εξετάσει αν συντρέχουν λόγοι αναίρεσής της ως προς το σκέλος που κρίνει αθώους τους κατηγορούμενους, δηλαδή την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων.

Mόνο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει την δυνατότητα να αναιρέσει την επίμαχη απόφαση αφού πρόκειται για ομόφωνη κρίση των δικαστών για την οποία η Εισαγγελία Εφετών δεν μπορεί να ασκήσει έφεση.

Πάντως είναι γεγονός ότι αυτή η αμφιλεγόμενη απόφαση έχει θορυβήσει την ηγεσία της Δικαιοσύνης, καθώς κινδυνεύει η χώρα να διασυρθεί διεθνώς, αλλά η κυβέρνηση έρμαιο των συμφερόντων, αδυνατεί ακόμη και να υποδείξει στον εκπρόσωπο της ΝΔ, τον γνωστό υψιπετή Άδωνι, ο οποίος προκάλεσε πάλι με τις χαμερπείς δηλώσεις του περί δικαίου των πιστολάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: