ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Καντριανιώτης: «είναι σαν να κλέβεις εκκλησία» αφού παίρνεις λεφτά της ΕΕ που παλεύεις να καταργήσεις!

Χωρίς λόγια.


Απάντηση στον δημοτικό σύμβουλο Πατρέων του ΚΚΕ, που δεν συνομιλεί με ανώνυμους, ούτε φροντιστηριακώς

Στην άρνηση του δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ Στάθη Κεραμιδά, να απαντήσει, («δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανωνύμους» είπε)  επί της ουσίας του ζητήματος, που ετέθη με αφορμή το εάν πρέπει ή όχι να κάνει χρήσει το ΚΚΕ των χρημάτων στους ΟΤΑ ενός καπιταλιστικού θεσμού, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο αναγνώστης Καντριανιώτης απαντά ότι «είναι σαν να κλέβεις εκκλησία» αφού παίρνεις λεφτά αυτού του θεσμού που παλεύεις να τον καταργήσεις!

Έτσι η ιδεολογική διάσταση που έχει πάρει η αντιπαράθεση μεταξύ του δημοτικού συμβούλου, μέλους της δημοτικής παράταξης Κώστα Πελετίδη, του ΚΚΕ στην Πάτρα και αυτών που χαρακτηρίζονται από το κόμμα του Δημ. Κουτσούμπα ως «αριστεροί ψάλτες» του συστήματος έχει και συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι υπόθεση έχει ξεκινήσει από άρθρο του διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou στις 2 Ιουλίου υπό τον τίτλο Η Μέγαιρα Ευρώπη, τα καλά ευρώπουλα των ΕΣΠΑ και η κωλοτούμπα του ΚΚΕ στην Αυτοδιοίκηση... συνεχίστηκε με απάντηση του δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ, με τίτλο  Στάθης Κεραμιδάς, δημοτικός σύμβουλος Πατρέων του  ΚΚΕ: Η Ιστορία δεν γράφεται με προβοκάτσιες... και ακολούθησε παρέμβαση Καντριανιώτη: «Πήρε τον καυγά πάνω του ο Στάθης» ... ενώ στο ερώτημα του δεύτερου η απάντηση Κεραμιδά χθες από το Istologio G. Mosxos, ήταν πως:

«Ποιο αναλυτικά δε γίνεται να γράψω τις θέσεις μας (σ.σ.: του ΚΚΕ) για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Παρά ταύτα, διαπιστώνω, πως άλλα γράφω εγώ, άλλα καταλαβαίνετε εσείς και, ειδικά τούτη την περίοδο, δεν έχω χρόνο για φροντιστήριο. Επίσης, δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανωνύμους. Όσο για το Δήμο (σ.σ.: Πατρέων), θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος...». 

Το ερώτημα προς τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ ήταν, αφού ισχυρίζεσαι πως τα «λεφτά της Ε.Ε είναι δικά μας-και έτσι είναι- και μπορείς να τα διαχειρίζεσαι στην τοπική αυτοδιοίκηση, τότε γιατί δεν αναλαμβάνει το κόμμα σου κυβερνητικές ευθύνες για να διαχειρίζεται, προς όφελος του λαού πάντα και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο τα κονδύλια της Ε.Ε, όπως θέλεις να γίνει και στον Δήμο;».

Η απάντηση Καντριανιώτη

Στην άρνηση Κεραμιδά, η ανταπάντηση του Καντριανιώτη, αναλυτικότερα είναι: 

«Εκεί είναι το πρόβλημα Κεραμιδά. Πως δηλαδή αυτά που γράφετε και κάνετε, δεν τα καταλαβαίνει η μεγάλη πλειοψηφία του λαού και όχι μόνο εμείς.

Ποσώς με ενδιαφέρει αν απαντάς ή όχι σε ανώνυμους. Άλλωστε είναι πάγια η τακτική σας, όταν ξεμένετε από επιχειρήματα, να το γυρίζετε στην «παλαβή».

Αναγκαστικά σε λίγο καιρό θα είστε αναγκασμένοι να απαντήσετε στον ανώνυμο πολίτη της πόλης που σας εμπιστεύθηκε.

Και τότε δεν θα σας βοηθήσουν ουδόλως τα λεγόμενα του Αρη.

Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε φροντιστήριο, για να μην μείνετε στην ίδια τάξη.

Υ.Γ.: Όταν με κάποιον κορυφαίο καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό θεσμό όπως η Ε.Ε. είσαι στα ''μαχαίρια'', και καθημερινά τον κατηγορείς για ότι κακό συμβαίνει στην χώρα μας και στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, όταν για να προχωρήσει οτιδήποτε φιλολαϊκό σε αυτήν την έρμη την χώρα βάζεις σαν αναγκαία προϋπόθεση και συνθήκη την άμεση αποχώρηση και αποδέσμευση, δεν παίρνεις τα λεφτά του νομίζοντας ότι τον κοροϊδεύεις. 

Το αντίθετο συμβαίνει και αυτός που σε χρηματοδοτεί σε αλλοτριώνει και σε εκμαυλίζει, για να αποδείξει πως η ''έχθρα'' και το ''μένος'' σου, απλά είναι ψεύτικα και υποκριτικά.
Κοινός  νους χρειάζεται, αλλιώς είναι σαν να κλέβεις εκκλησία». 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ του Istologiou G. Mosxou:

Πάντως όσον αφορά το πώς από τον Σεπτέμβριο, θα πολιτευτεί η παράταξη του ΚΚΕ στον Δήμο Πατρέων, με δεδομένες τις ιδεολογικές αντιλήψεις του περί ΕΕ, όσον και εάν προεικάσουμε, μέλλει να αποδειχτεί, αφού οι θεσμοί της ΤΑ μπορεί σε μεγάλο βαθμό να επηρεαστούν και από τον εκάστοτε δήμαρχο. Είναι στο χέρι του Κώστα Πελετίδη να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί επάξια ως δήμαρχος αδέσμευτος από την λογική του κομματικού ιερατείου του ΚΚΕ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: