ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Β. Χατζηλάμπρου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφθηκε την πρεσβεία της Παλαιστίνης

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην παλαιστινιακή πρεσβεία.


Την πρεσβεία της Παλαιστίνης επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συναντήθηκε με τον πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσσι προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη, την οργή αλλά και την αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. 

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, ενώ πληροφόρησε, από την πλευρά της, για τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, και συγκεκριμένα για το αίτημα που έχει κατατεθεί προς τον αντιπρόεδρο κ. Βενιζέλο να παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ώστε να ενημερώσει τους Έλληνες βουλευτές για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από τους βουλευτές Π. Λαφαζάνης, Ν. Βαλαβάνη, Στ. Σαμοίλης και Β. Χατζηλάμπρου, καθώς και τους Δ. Βίτσα, Κ. Ήσυχο και Μ. Μπαρζέφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: