ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ποιος θα πει σε αυτό το.. παχουλό παιδί να κόψει τις χοντρές κοτσάνες που αμολάει για τους ΣΥΡΙΖΑίους;

Από αυτό το τούνελ έρχεται σε λίγο, το 2020, ο προαστιακός  με οδηγό τον Πάν...κακο! Για να σκάσουν από το κακό τους οι ΣΥΡΙΖΑΙοι!


Ο Πάν...κακος, που καθ’ ομολογία του όλοι μαζί τα έφαγε(!) τους θεωρεί υπεύθυνους και τους καταγγέλλει μέσω του λογαριασμού του στο twitter

Μάλλον βάλθηκε να βρίσκεται ο… πισινός, αυτού του παχουλού παιδιού, στην δημοσιότητα. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι κάθε τόσο πετάει κι από μία κοτσάνα, έχοντας στο επίκεντρο της ζητήματα που είναι γνωστά ακόμη και σε μικρά παιδιά.

Ο λόγος για τον σκανδαλιάρη Πάν…κακο, για την προσωπικότητα του οποίου, ο αριθμός των κωμικών σκίτσων σε λίγο θα πιάσει γκίνες!

Τώρα βάλθηκε να μας πείσει ότι το γεγονός πως η σιδηροδρομική σύνδεση της Πάτρας με την Αθήνα έχει καταντήσει Γεφύρι της Άρτας φταίνε οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί, οι υπερφυσικοί γίγαντες του αναχρονισμού είναι η αιτία και όχι οι ακάματοι κυβερνήτες της χώρας από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που πασχίζουν καθημερινά για το καλό μας! 

Αυτό το παιδί λοιπόν, αφού απέτυχε να μας πείσει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε -δεν μας εξήγησε βέβαια πως γίνεται μόνον αυτό να έχει γίνει ευτραφές, ενώ τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να λιποθυμάνε από την πείνα μέσα στις σχολικές τάξεις- τώρα θέλει να μας πείσει για το χάλι των έργων του προαστιακού που τόσα χρόνια παραμένουν εγκαταλειμμένα. 

Αυτά για να μη θυμηθώ βέβαια κάτι μαϊμουδέ εγκαίνια με έναν μπουλντοζέρη να πηγαίνει πάνω-κάτω ασκόπως με την μπουλντόζα του την ώρα της φιέστας, για να τον βλέπουν οι δημοσιογράφοι και να τραβάνε, πνιγμένα στη σκόνη πλάνα τα κανάλια, ο οποίος μετά από ημέρες βγήκε στην ΕΡΑ Πάτρας και κατέθεσε τον καημό του που δεν το πλήρωσαν αμέσως, όπως του είχαν υποσχεθεί και τον τρενάριζαν για μετά από εξάμηνο.

Τέλος πάντων τον περίλαβε τον κύριο ο Πέτρος Κατσάκος από την εφημερίδα ΑΥΓΗ σήμερα και με τίτλο «Σας ξεμπρόστιασε πάλι ο Πάγκαλος», τον… στολίζει με τα παρακάτω:

 «Οι αισιόδοξες προβλέψεις της ΕΡΓΟΣΕ τοποθετούν την ολοκλήρωση του έργου το 2020. Οι κακές γλώσσες λένε πως το σχέδιο θα μείνει στα χαρτιά και το τρένο δεν θα φτάσει ποτέ στην Πάτρα. Ψάχνοντας ρεπορτάζ των τελευταίων ετών, διάβασα για κόντρες μεταξύ του Οργανισμού και του Δήμου Πατρέων και προβλήματα χρηματοδότησης από την Ε.Ε. που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ολοκλήρωση του έργου, αλλά πουθενά δεν είδα να έχει γραφτεί τίποτα για τον ύποπτο ρόλο των συριζαίων στην υπόθεση της σιδηροδρομικής γραμμής. Χρειάστηκε να επιστρατεύσει τις πηγές του το δαιμόνιο λαγωνικό ονόματι Θεόδωρος Πάγκαλος ώστε να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Σε αυτόν έπεσε ο κλήρος να αποκαλύψει στους Πατρινούς ποιος σαμποτάρει τη σιδηροδρομική γραμμή.

Με μια αποκαλυπτική φωτογραφία-ντοκουμέντο και δύο καυστικές αράδες στο twitter ο πρώην υπουργός έριξε φως στον προδοτικό ρόλο της ανεύθυνης Aριστεράς, που με έναν βράχο ριγμένο πάνω στις γραμμές που ο Χαρίλαος Τρικούπης έστρωσε πριν από δύο αιώνες έκοψαν τη γραμμή στη μέση. Ωσάν τους ληστές των τρένων της Άγριας Δύσης έδρασαν οι σαμποτέρ του ΣΥΡΙΖΑ και άφησαν Αθήνα και Πάτρα δίχως τρένο. Είχαν μάλιστα και τέτοιο θράσος οι δράστες, που δεν δίστασαν να βάλουν και την υπογραφή τους με πορτοκαλί σπρέι πάνω στην πέτρα. Ο πρώην υπουργός, αναλογιζόμενος το βάρος της ευθύνης του απέναντι στον ελληνικό λαό, όχι μόνο δημοσιοποίησε τη φωτογραφία του αίσχους αλλά αναρωτήθηκε δημοσίως, ως όφειλε, αν η δράση των συριζαίων είναι απλά η αρχή της επανάστασης ή απλώς μια πολιτική κίνηση κατά της ιδιωτικοποίησης των σιδηροδρόμων.

Μετά την αποκάλυψη Πάγκαλου, έντρομοι οι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν να μαζέψουν την πέτρα από τις γραμμές του Τρικούπη και ψάχνουν τι δικαιολογίες θα ξεστομίσουν όταν θα τους περιλάβει ο κ. Πάγκαλος στον τακτικό του ραδιοφωνικό εξάψαλμο. Εκτός όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκθετος είναι και ο ΟΣΕ, που δεν έλεγε στους πολίτες την αλήθεια. Που τόσα χρόνια μας έλεγε πως λόγω έργων τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με λεωφορεία και όχι με συρμούς αντί να αποκαλύψει το σαμποτάζ των συριζαίων. Να δω πού θα τρέξουν να κρυφτούν τώρα όλοι αυτοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: