ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ξεβράκωτοι αποφάσισαν και διέταξαν οι Μπερτόδουλοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι απαγορεύουν δημοψήφισμα!

"Όλα του γάμου δύσκολα" για Σαμαρά και Βενιζέλο, μετά το σημερινό ξεβράκωμα που υπέστησαν στην Βουλή, από τους  παρόντες και μη 126  βουλευτές, μη συνυπολογιζομένων των 16 του νεοναζιστικού μορφώματος.


Στους εφιάλτες για το μέλλον τους παραδίδονται οι στηρίζοντες την κυβέρνηση, που δεν διαθέτει τους 180 βουλευτές για την συνέχεια του καταστροφικού έργου της

Με διαδικασία – παρωδία Μπερτόδουλου και με την επανάληψη της γνωστής ρήσης «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» η  Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν σήμερα, ότι δεν συγκεντρώθηκαν 120 υπογραφές βουλευτών που ζητούν δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.  Και αυτό παρόλο που υπέγραψαν το αίτημα 126 βουλευτές, μη συνυπολογιζόμενοι οι 16 του νεοναζιστικού μορφώματος. Ήτοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ και τους ανεξάρτητους. 

Κι ενώ πια έγινε φανερό ότι αυτή η κυβέρνηση δεν διαθέτει τους 180 βουλευτές για να επιχειρήσει εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας τον Μάρτιο, καθώς οι βουλευτές που τάσσονται εναντίον της υπερβαίνουν τους χρειαζούμενους 120, δεν μπορεί να μιλά και να επιμένει ο Σαμαράς και μάλιστα με βεβαιότητα ότι αρκούν οι βουλευτές του για την εκλογή, γίνεται φανερό πως η κυβέρνηση οδηγείται σε εσωστρέφεια και οι δελφίνοι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσουν με νέο αέρα να πάρουν προβάδισμα στην επόμενη ημέρα των εκλογών, που θα είναι με ηττημένη την ΝΔ και πιθανώς εξαερωμένο το ΠΑΣΟΚ. 

Από σήμερα  στους εφιάλτες για το μέλλον τους, παραδίδονται οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία φάνηκε πως  δεν διαθέτει τους 180 βουλευτές για την συνέχεια του καταστροφικού έργου της τον Μάρτη του 2015, όπου θα επιχειρήσουν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας!

Την απόφαση για απόρριψη του δημοψηφίσματος έλαβε, κατά τρόπο παράνομο, το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής, αν και δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Απείχαν από την συνεδρίαση ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές. Από την αντιπολίτευση συμμετείχαν ΔΗΜΑΡ και ΧΑ, ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης παρέστη, αλλά δεν μίλησε.

Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης σε παρέμβασή του για να υποστηρίξει την αλχημεία, είπε ότι δεν μπορεί να αθριστούν οι ψήφοι ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας "συνολικά απέτυχε να δημιουργήσει ένα κλίμα πολιτική ανωμαλίας για ένα θέμα στο οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του λαού πιστώνει την κυβέρνηση ότι έχει δίκιο". Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόταση για δημοψήφισμα γιατί ήθελε τον "μουντζούρη", αλλά δεν ήθελε τη μουντζούρα.

Ενέσεις κουράγιου για νίκη από τον Δ. Σταμάτη

Σύμφωνα με τον Δ. Σταμάτη σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των βουλευτών της ΝΔ, είπε ότι η πρόταση για δημοψήφισμα «ήταν πρόβα τζενεράλε» του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε τα άλλα κόμματα που στήριξαν την πρόταση για δημοψήφισμα και εξειδίκευσε ότι σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «να φτιάξει την πρόταση και να αρχίσουν να συρρέουν όλοι αυτοί που διάφοροι παράγοντες προσπαθούν να μαζέψουν για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 120 εδρών» ώστε «να μην φανεί παράλογο μετά από μερικούς μήνες. Όμως τα κόμματα έδειξαν πρόνοια και κατέθεσαν τις δικές του προτάσεις». 

Και προφανώς αυτό αποτελεί εμπόδιο για τον συνυπολογισμό του αιτήματός τους για σύγκληση της Ολομέλειας, ώστε να αποφασίσει εάν μπορούν να μαζευτούν οι 120 ψήφοι ώστε να προχωρήσει η κυβέρνηση σε δημοψήφισμα!

Απευθυνόμενος μάλιστα στους βουλευτές των κομμάτων που ζητούν δημοψήφισμα είπε: «Το δεύτερο που ήθελε ο κ. Τσίπρας, και τον βοηθήσατε όλοι σας, ήταν να δείξει το 'διαρκές και σταθερό' ενδιαφέρον του στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, στους οποίους είχε υποσχεθεί ότι αυτή η μάχη θα κερδηθεί». Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν είναι παραδεκτή η πρόταση για δημοψήφισμα επειδή το ψηφισθέν νομοσχέδιο αφορά δημοσιονομικό ζήτημα και όχι κοινωνικό. «Το νομοσχέδιο δεν ρυθμίζει κανένα κοινωνικό ζήτημα», είπε. 

Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι το θερινό τμήμα μπορεί να διαπιστώσει αν η πρόταση είναι παραδεκτή, καθώς «το θερινό τμήμα είναι εξίσου αντιπροσωπευτικό με την Ολομέλεια. Και δεν μπορεί να ταλαιπωρείται ολόκληρη Βουλή, ο ελληνικός λαός επειδή το θέλει ο κ. Τσίπρας». 

Έτσι οι 51 βουλευτές εξισώθηκαν με τους 300, σύμφωνα με την νέα αριθμητική της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: