ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Παραιτήθηκε έστω και αργά ο ερωτύλος!

 xulfwshfyr619f9ac9c110f

 
΄Ακου να δεις! «Παραιτούμαι -λέει-από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια»!

Μετά από έξι μέρες, λες και διάλεξε την σημερινή ημέρα εορτασμού της Ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών, θιγμένος από την αποκάλυψη όσων ανοίκειων για αριστερό άνδρα, έλαβαν χώρα στην δημοτική υπηρεσία της Κοινωφελούς Πατρέων εις βάρος της υφισταμένης του, που εδέχθη άνανδρη βία από τον ίδιο, διότι αποκάλυψε την διπλή ερωτική φωλιά του, μετά και τον σάλο του διαδικτύου, που έφτασε μέχρι το σάιτ της εφημερίδας ΑΥΓΗ χθες, του 105,5 στο Κόκκινο, στο thebest.gr,  στο istologio G. Mosxou (την ημέρα καθόδου του κ. Κουτσούμπα στηνν Πάτρα) κ.α. ο αντιδήμαρχος Α. Αθανασόπουλος θιγμένος (άκου  να δεις;)  με επιστολή προς την Δημοτική Αρχή της Πόλης,  υπέβαλε την παραίτησή του, μην αντέχοντας την θορυβώδη δημοσιοποίηση περί κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος της ερωμένης του, προ της Κοινωφελούς.  

Για το θέμα, υπήρξαν και  αντιδράσεις από τις δημοτικές παρατάξεις και κυρίως από την Ώρα Πατρών του Γιώργου Ρώρου, που ζήτησε να συζητηθεί η συμπεριφορά του αντιδημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, τήρησε σιγήν ιχθύος .

Στην επιστολή του ερωτύλου αντιδημάρχου, οικογενειάρχη με δύο παιδιά, αναφέρονται τούτα: 

«Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων,  που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΣΚΟΜΗ: 

Στην Πάτρα ο Δημ. Κουτσούμπας υπό τον ζόφο ερωτικού σκανδάλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: