ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Οι Ικαριώτες δεν μπορεί, παρά να κοιμούνται ήσυχοι!



Από ζαχαροπλάστισσα η Ανεζινιώ ανήλθε την κλίμακα της ιεραρχίας και διορίστηκε αναπληρώτρια νοσοκομείου στο νησί! Πάντως ο Μητσοτάκης το είχε πει: Δεν θα ανεχθώ στις διοικήσεις των νοσοκομείων να διορίζονται αποτυχημένοι πολιτευτές, που αναζητούν μία αργομισθία στο Δημόσιο!

Από ζαχαροπλάστισσα κατόρθωσε επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, παραμονή Αγίου Ανδρέου χθες 29-11-2021 και με την θεία... επιφοίτηση, να ανέλθει στην κλίμακα των Υγειονομικών  στην Ικαρία. Οπότε μην στενοχωρούνται εκεί στην Ικαρία. Έλυσαν το πρόβλημα του νησιού!

Η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου διατηρεί  ζαχαροπλάστισσα στη Σάμο. Δηλαδή εκεί έκανε εις αεί το... μεταπτυχιακό της, φτιάχνοντας λαχταριστές τούρτες!  

Ο λόγος για την Ανεζινιώ Σταμούλη, ιδιοκτήτρια του «Λουκουμαδόσπιτου» στη Σάμο όπως η ίδια διαφημίζει από την σελίδα της στο Facebook, η οποία ανέλαβε ήδη, τα καθήκοντά της. Εν τω άμα δηλαδή!

Η ίδια στην ανάρτησή της στο Facebook, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό της, με την παρακάτω ανάρτηση:

«Με τις ευχές και την αγάπη όλων των φίλων και συνεργατών, τις ευχές των γονιών μου και τη στήριξη της οικογένειάς μου ορκίστηκα σήμερα (σ.σ.: 29-11-2021) αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ.  Ικαρίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου κύριο Christodoulos Stefanadis για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους συμπολίτες μου αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου».

Η ίδια, καθώς αναφέρει στο βιογραφικό της, που δημοσιοποίησε στο Facebook, έχει σπουδάσει Ελληνικό Πολιτισμό στο ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Λέγεται πως είναι το ίδιο Πανεπιστήμιο, στο οποίο σπούδασε ο ομόφρωνός της Άδωνις!

Α, να μου ζήσεις Μητσοτάκη που στις 1 Νοεμβρίου του 2017 δήλωνες ότι δεν θα ανεχόσουν στις διοικήσεις των νοσοκομείων να διορίζονται αποτυχημένοι πολιτευτές, που αναζητούν μία αργομισθία στο Δημόσιο!

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: