ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: «Κοντοζυγώνει η ώρα» των πολιτών!

 

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την δευτερολογία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι αποκαλυπτικό!

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι «η Κομισιόν προτείνει αναστολή πληρωμών για ευάλωτους καταναλωτές, όχι ρευματοκοπές, μείωση ΕΦΚ και έλεγχοι στα καρτέλ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε δύο τροπολογίας ενσωματώνοντας τις προτάσεις της Κομισιόν και τις καταψηφίσατε»!


Ο Μητσοτάκης λέει ότι η ακρίβεια είναι προσωρινή, όπως έλεγε ότι νίκησε την πανδημία. Γι αυτό νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία στη Βουλή για την κρίση ακρίβειας και την απουσία πολιτικής βούλησης εκ μέρους της κυβέρνησης να προστατεύσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, την στιγμή που σήμερα επίσημοι φορείς καταγγέλλουν ότι το οικογενειακό βαλάντιο, κατά μέσο όρο, υφίσταται την ακρίβεια με 136 ευρώ το μήνα!

«Ανησυχώ για την ανεπάρκειά σας. Ανησυχώ γιατί είστε αρνητής της πραγματικότητας, ανησυχώ γιατί έχουμε έναν πρωθυπουργό που το μόνο που θέλει να κάνει είναι η επικοινωνία και η εικόνα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχω ευθύνη ως σημερινός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός, να είμαι εδώ και να καταγγέλλω στον ελληνικό λαό, που είναι ο τελικός κριτής. Και κοντοζυγώνει η ώρα» σημείωσε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Με την τροπολογία που προτείναμε για την αμόλυβδη, θα πλήρωνε ο καταναλωτής τουλάχιστον 25 ευρώ λιγότερα σε κάθε γέμισμα, 100 ευρώ το μήνα. Η μεσαία τάξη σήμερα πληρώνει το μάρμαρο, δεν βρίσκεται στους ευνοημένους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι η Κομισιόν προτείνει αναστολή πληρωμών για ευάλωτους καταναλωτές, όχι ρευματοκοπές, μείωση ΕΦΚ και έλεγχοι στα καρτέλ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε δύο τροπολογίας ενσωματώνοντας τις προτάσεις της Κομισιόν και τις καταψηφίσατε.

«Θα έχουμε γενικευμένη τάση αυξήσεων και εσείς παριστάνετε ότι δεν τρέχει τίποτα. Ανησυχώ για την ανεπάρκειά σας, γιατί είστε αρνητής της πραγματικότητας. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία, η εικόνα».

«Η συζήτηση αυτή δεν τελειώνει εδώ, είναι πολύ κρίσιμη για το σήμερα και το αύριο της μέσης οικογένειας. Όσο στη διακυβέρνηση του τόπου παραμένει μία κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που είναι εγκλωβισμένοι στις δεσμεύσεις τους με μεγάλα συμφέροντα, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα στον τόπο.

Έχω ευθύνη ως σημερινός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός, να είμαι εδώ και να καταγγέλλω στον ελληνικό λαό, που είναι ο τελικός κριτής. Και κοντοζυγώνει η ώρα» κατέληξε στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: