ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Χαστούκι στην Κεραμέως η παραίτηση αιρετών ΚΥΣΔΙΠ

 

«Εντός δέκα ημερών θέλησε να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα» αλλά πήρε ηχηρή απάντηση!

«Χαστούκι» προς την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αποτέλεσε η ομαδική παραίτηση των διοικητικών υπαλλήλων, που η ίδια έσπευσε να ορίσει στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ), μετά τη σχετική ηλεκτρονική ψηφοφορία - παρωδία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία των Υπαλλήλων του ΥΠΑΙΘ (ΠΟΣΥΠ), «η Υπουργός Παιδείας με επισπεύδοντα τρόπο και εντός 10 ημερών θέλησε να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα και εξέδωσε την 143765/Γ2/10-11-2021 Υ.Α. για τον άμεσο ορισμό» των εκπροσώπων στο ΚΥΣΔΙΠ.

Είχε προηγηθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία – παρωδία, για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο υπουργείο Παιδείας στο ΚΥΣΔΙΠ στις 29/10, κατά την οποία στα 13 Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Διοικητικού Προσωπικού (ΠΥΣΔΙΠ) καταγράφηκε ποσοστό αποχής της τάξης του 90%. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΠΟΣΥΠ στις εκλογές καταγράφηκαν περισσότερες ψήφοι από όσους ψήφισαν.

Η Ν. Κεραμέως, όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία των υπαλλήλων του ΥΠΑΙΘ προχώρησε στον ορισμό των «αιρετών» εκπροσώπων του κλάδου «κατά τρόπο προκλητικό και αντιδεοντολογικό, προσπαθώντας να νομιμοποιήσει την ψηφοφορία, την οποία έπρεπε να ακυρώσει ως παράνομη».

Καταλήγοντας, η ΠΟΣΥΠ ξεκαθαρίζει ότι «σε περίπτωση που το υπουργείο εμείνει στην αδιέξοδη αυτή πρακτική και προχωρήσει σε ορισμό των επιλαχόντων, δηλώνουμε ότι αυτή θα είναι η ηχηρή απάντηση και των υπολοίπων υποψήφιων αιρετών μας στο ΚΥΣΔΙΠ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: