ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Στην Πάτρα ο Δημ. Κουτσούμπας υπό τον ζόφο ερωτικού σκανδάλου αντιδημάρχου!

Ο Δημ. Κουτσούμπας σε εκδήλωση πανελλαδικής διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στα Προπύλαια την 19-6-2014, ημέρα κατά την οποία υπήρξε η επίσκεψη στην χώρα μας του Κινέζου Πρωθυπουργού στον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά. (Φωτογραφία αρχείου Istologiou G. Mosxou)

 

 

Ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ στις 24/11 θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση-συζήτηση της ΤΕ Αχαΐας του κόμματος στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος

         Στην Πάτρα θα βρεθεί την Τετάρτη 24 Νοέμβρη ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου θα συμμετέχει σε μεγάλη εκδήλωση-συζήτηση που ετοιμάζει η ΤΕ Αχαΐας στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος.

Αυτά ενώ η δημοτική Αρχή Πατρέων, προσκείμενη στο ΚΚΕ, βιώνει τον διαδικτυακό κόλαφο ερωτύλου αντιδημάρχου, χωρίς να έχει πάρει θέση, από το π. Σάββατο, όπου κατεγράφη το γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα στη είσοδο του κτιρίου παραρτήματος του Δήμου, επί της οδού Ελευθ. Βενιζέλου, περιλαμβάνοντας κακοποίηση ερωμένης που διαμαρτύρονταν για την εγκατάλειψή της προς όφελος νέας παλακίδας, του εν λόγω.    

        Πέραν της ζοφερής κατάστασης που δημιουργήθηκε στον δημοτικό χώρο της πόλης, από το παραπάνω συμβάν, στόχος του κόμματος είναι, να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων και του συνόλου των λαϊκών στρωμάτων της Αχαΐας, που δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή Κυβέρνηση σε συνέχεια των προηγούμενων, αλλά και των πολιτικών της Ε.Ε., προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, των εκπροσώπων της αστικής τάξης και τοπικά.

        Γι’ αυτό το κάλεσμα της ΤΕ Αχαΐας, απευθύνεται συνολικά σε όλους όσοι ζουν τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είτε είναι εργαζόμενοι, είτε άνεργοι, είτε ακόμη ζουν με το φόβο μιας επόμενης καταστροφής, μετά και τις ζημιές που δημιούργησαν οι πυρκαγιές του καλοκαιριού σε διάφορες περιοχές και του νομού.

        Στη συγκέντρωση που προετοιμάζεται για την συγκεκριμένη ημερομηνία, ο λόγος θα δοθεί και σε εκπροσώπους εργατικών συνδικάτων, συλλόγων ΕΒΕ και αγροτών, φορέων της νεολαίας και των γυναικών, με στόχο να υπάρξει αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων.

        Επί τάπητος, φυσικά, θα τεθεί το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ,  η συνολική πρόταση διεξόδου του Κόμματος, με σκοπό να αναπτυχθεί μια πλούσια συζήτηση. Ήδη από την ΚΟ Αχαΐας ξεκινά η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ώστε να είναι απόλυτα επιτυχημένη στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις. Άμεσα θα ανακοινωθεί το συνολικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ.Γ. της ΚΕ στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: