ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Όχι σε κόμμα της ΝΔ με περιτύλιγμα ταμπέλα ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Παπανδρέου με την μητέρα του Μαργαρίτα στις καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ. (Φωτογραφία αρχείου).

«Ούτε και με αλλαγή φρουράς στην κομματική επετηρίδα» είπε με έμμεση αναφορά στην υποψηφιότητα Λοβέρδου, ο Γ. Παπανδρέου -  

Την ερχ. Δευτέρα το debate των «5»

 

Ενώ «κλείδωσε» η ημερομηνία μετάδοσης του debate των πέντε υποψηφίων απουσιάζοντος του  Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός μίλησε απόψε στην Πάτρα σε συγκέντρωση φίλων του επισημαίνοντας τον κίνδυνο το κόμμα που θα προκύψει από την εσωτερική διεργασία να είναι πράσινο στην όψη, αλλά μαύρο στην ουσία, ρίχνοντας βέλη στην πλευρά του δεξιόστροφου Α. Λοβέρδου!

Το debate μεταξύ των Νίκου Ανδρουλάκη, Παύλου Γερουλάνου, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδου και Παύλο Χρηστίδη θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00 μέσα από την ΕΡΤ1, με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου. Αυτή τη φορά όμως το στούντιο όπου θα φιλοξενηθεί δεν θα βρίσκεται εντός του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη.

«Τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων». 

Αυτά επανέλαβε μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας απόψε σε πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του παλαιού Πτωχοκομείου, στην Πάτρα.

Τόνισε ακόμη στους οπαδούς του πως «ψήφος σας την Κυριακή έχει μεγάλη αξία, για αυτό σας ζητώ να προσέλθετε στις κάλπες αναλογιζόμενοι τη σημασία της επιλογής σας για την παράταξη αλλά και τη χώρα, για την επόμενη μέρα». 

Πρόσθεσε δε: «Ένα κόμμα για να μην είναι μικρό και ελεγχόμενο, πρέπει να έχει ξεκάθαρη ταυτότητα και προσανατολισμό. Δεν θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί, την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουμε με ένα παράρτημα της ΝΔ που θα έχει για περιτύλιγμα και μόνο, μια ταμπέλα ΠΑΣΟΚ και ένα πράσινο ήλιο. Ούτε και με αλλαγή φρουράς στην κομματική επετηρίδα» είπε με έμμεση αναφορά στην υποψηφιότητα Λοβέρδου. 

 Αλλαγή εποχής, είναι το ζητούμενο. Το διακύβευμα είναι πολύ σοβαρό. Δεν υπάρχει περιθώριο για δισταγμούς και επιλογές δεύτερης Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: