ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Σε τροχιά νέου σκανδάλου η Δημοτική Αρχή Πατρέων

Σε τροχιά νέου σκανδάλου η Δημοτική Αρχή...

 

 

Ποινή επιβλήθηκε μετά από ΕΔΕ, από τον Κ. Πελετίδη, στην  υπάλληλο που κατήγγειλε αντιδήμαρχο ότι επέδειξε τα γεννητικά του όργανα! Όμως κατηγορείται για συκοφαντία!

Σε απολογία καλείται σήμερα από τον δήμαρχο Πελετίδη, που φαίνεται να βρήκε τη λαλιά του, η  υπάλληλος που, σύμφωνα με ανάρτηση του thebest.gr, κατηγορεί αντιδήμαρχο για εργασιακό μπούλινγκ και σεξουαλική παρενόχληση!

Έτσι, ένα  ακόμη περιστατικό παρενόχλησης σε υπηρεσίες του δήμου Πατρέων από αιρετούς διερευνούν οι αρχές.

Υψηλά ιστάμενη υπάλληλος σε υπηρεσία του δήμου Πατρέων, καλείται σε έγγραφη απολογία από τον δήμαρχο Πατρέων μετά από δυο καταγγελίες της ότι υπέστη εργασιακό μπούλιγκ από αντιδήμαρχο τον οποίο κατηγορεί ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.  Σε ό,τι αφορά στην πρώτη καταγγελία - αναφορά προς τον δήμαρχο Πατρέων διενεργήθηκε Ένορκη διοικητική εξέταση η οποία αθωώνει τον αντιδήμαρχο.

Η δεύτερη καταγγελία προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκκρεμεί.

Η υπάλληλος υποστηρίζει πως ο αντιδήμαρχος μετά από έντονες διαμάχες που είχαν μεταξύ τους και οι οποίες κρατούσαν… μήνες, έφθασε στο σημείο να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα για να της «μεταφέρει» με αυτήν του την ενέργεια… το πώς αντιμετωπίζει τις διαμαρτυρίες της. Ο ίδιος ωστόσο δεν αποδέχεται την καταγγελία και δηλώνει πως η συγκεκριμένη ενέργεια είναι προϊόν της φαντασίας της υπαλλήλου.

Μετά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση ο Δήμαρχος επέβαλε διοικητική ποινή στην συγκεκριμένη γυναίκα (στέρηση μισθού 15 ημερών) ενώ για σήμερα την έχει καλέσει σε έγγραφη απολογία για «συκοφαντία ενάντια στον αντιδήμαρχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: