ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Πάλι στα ίδια ο παραλιακός δρόμος στο Ρίο Πατρέων

Φωτογραφία δημοσιευμένη στο Istologio G. Mosxou, επί δημαρχίας Δημαρά. Ο τότε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Μπουρδούλης, χωμένος στο όρυγμα που άνοιξε ο κυματισμός στην παραλιακή του Ρίου, εξετάζει την τραγική κατάσταση. Σήμερα, μία δεκαετία από τότε, οι κάτοικοι του Ρίου αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα! Ήταν η εποχή που κάποιος σαλεμένος απείλησε τον φιλήσυχο και αγαπητό Κώστα Μπουρδούλη με φαλτσέτα. Εξ ου και η σχετική λεζάντα ''χτυπημένη'' στην φωτογραφία.   


Πάτρα: Άνοιξε σαν καρπούζι ο παραλιακός ...
Φωτογραφία ημερινή δημοσιευμένη στο πατραϊκό πορτάλ  thebest.gr. Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις, λέει μία κινέζικη παροιμία...

 

Σαν να μην πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που πάλι η παραλιακή οδός του όμορφου προαστίου Ρίου, του Δήμου Πατρέων, είχε πληγεί από τον έντονο κυματισμό, ξεσκίζοντας το οδόστρωμα!


Ενώ η βροχόπτωση συνεχίζεται ασταμάτητα και σήμερα στον Δήμο Πατρέων και ειδικά σε Πάτρα και Ρίο με έντονους ρυθμούς, αναμένονται εικόνες καταστροφής να αφήσει πίσω της η κακοκαιρία  ειδικότερα στην παραλιακή περιοχή του Ρίου  σε όλο το μήκος της. 

Εικόνες που οι παλιοί κάτοικοι του Ρίου θυμούνται εδώ και κάμποσα χρόνια. Ο δρόμος στην παραλία προ του κρηπιδόματος έχει ανοίξει,  ενώ και σε καθέτους οδούς όπως π.χ. στην Ελευθερίας και Κανάρη οι κάτοικοι δεν μπορούν να περάσουν με τα αυτοκίνητά τους λόγω της άθλιας κατάστασης του οδοστρώματος. 

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για προδιαγεγραμμένη εξέλιξη καθώς κανείς δεν ακούει όλο αυτόν τον καιρό τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους για την αντιμετώπιση της κακοτεχνίας που προκαλεί την διάβρωση στον παραλιακό δρόμο του Ρίου, με την πρώτη ''επίθεση'' των κυμάτων!

Ζήτημα παλαιό μεν, αλλά χωρίς αντιμετώπιση από τους αρμοδίους δε. Επί προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κώστα Μπουρδούλη, και δημαρχίας Δημαρά, ελήφθησαν κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, πλην όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά αφού πια χρειάζεται μία εις βάθος αντιμετώπιση του προβλήματος. Φυσικά με την συνεργασία του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: