ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Υπό την ομηρεία μήνυσης από την κακοποιηθείσα!

 

Ωστόσο ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Α. Αθανασόπουλος δηλώνει αθώος, ενώ η κομματική, δημοτική και συνδικαλιστική  σιωπή είναι παρούσα, αλλά τα γεγονότα τον διαψεύδουν!

Στην επιστολή του ερωτύλου αντιδημάρχου, οικογενειάρχη με δύο παιδιά, αναφέρονται τα παρακάτω, αλλά η άλλη πλευρά λέει ακριβώς τα αντίθετα.

Ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Ανδρ. Αθανασόπουλος, αποποιήθηκε ευθυνών με την παρακάτω δήλωση: 

«Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων,  που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Αυτά ενώ τηρείται σιγή ιχθύος από τον κ. Πελετίδη, από την συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ, που δεν καταγγέλλει την κακοποίηση πρώην εργαζομένης στην Κοινωφελή, αλλά και από το κομματικό επιτελείο του ΚΚΕ στην Πάτρα, που σε διαφορετική περίπτωση εργοδότη, θα είχαν σηκώσει στο ''πόδι'' όλον τον τόπο!

Σύμφωνα όμως με την καταγγελία που κατέθεσε η 50χρονη γυναίκα, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου, γεγονός που κατέγραψε και το Istologio G. Mosxou, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.

«Το θέμα μου θα αργήσει γιατί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει χρεωθεί την υπόθεση έχει βγει σε άδεια. Ωστόσο όπως με ενημέρωσαν έχω τρεις μήνες προθεσμία να υποβάλω μήνυση. Ο αντιδήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε για συγγνώμη» δήλωσε η γυναίκα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», που αναφέρθηκε στο θέμα την Δευτέρα, μετά το συμβάν.

Και συνέχισε η παθούσα:

«Εγώ έχω μόνο την αλήθεια μου και την δημοσιότητα ως προστασία. Δεν πρέπει με τίποτα να αφήσω τον ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, έτσι, επειδή είναι δυνατός. Ότι τον ενοχλεί να το ζητάει από το νόμο και όχι να με ξυλοφορτώνει. Αν πιστεύει ότι θίγεται να λύσει αλλιώς τις διαφορές του και όχι με βία».

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αντιδήμαρχος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 50χρονη εδώ και, περίπου, 1,5 χρόνο. Όταν εκείνη υποπτεύθηκε ότι διατηρούσε σχέση και με μια άλλη γυναίκα, αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Κατέληξαν να τσακωθούν στο γραφείο του και τότε εκείνος άρχισε να της φωνάζει να φύγει, να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει, με αποτέλεσμα να την πετάει από τα σκαλοπάτια. Ακολούθως, κι ενώ εκείνη περίμενε στο δρόμο της Ελευθ. Βενιζέλου, ο αντιδήμαρχος της επιτέθηκε ξανά, απειλώντας την ότι «θα την κόψει στα δύο, και θα την σκοτώσει», ρίχνοντάς της και κλωτσιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: