ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Αθώα περιστερά ο κ. Οικονόμου, για το ΚΙΝΑΛ

 

«Αγγελούδι, με κερατάκια και ουρίτσα», όπως λέγανε κάποιοι παλαιότεροι!

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην σημερινή του συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους, κάνοντας πως δεν γνωρίζει για την κυβερνητική παρέμβαση, μέσω των φιλικών ΜΜΕ υπέρ του Α. Λοβέρδου, που τον πριμοδοτούν με στημένες δημοσκοπήσεις, και το θάψιμο του Γ. Παπανδρέου, σχολίασε τα παρακάτω:

 «Παρακολουθούμε, χωρίς την οποιαδήποτε διάθεση ανάμιξης ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα. Καθαρές κουβέντες δηλαδή. Με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες τέτοιες. Τη σημασία που πρέπει να τους αποδίδει και με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες που απευθύνονται στην κοινωνία, στον κόσμο. Είναι σημαντικό τα κόμματα στην κοινωνία, στις διαδικασίες ανάδειξης των κορυφαίων του οργάνων. Εκτός από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν το κάνουν και άλλα κόμματα» κατέληξε, ενώ νωρίτερα είχε αφήσει αιχμές λέγοντας, κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την διευκρίνηση: «Αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω, γιατί λέγονται και γράφονται διάφορα, και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές έτσι συνήθως θα ακουστούν».

Αθώα περιστερά ο κ. Οικονόμου, αγγελούδι, με κερατάκια και ουρίτσα, όπως λέγανε κάποιοι παλαιότεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: