ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Αντιδήμαρχος Πατρέων κακοποίησε την ερωμένη του;

 

Το ροζ σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας πρέπει να ερευνήσει ο δήμαρχος Πελετίδης και να απομακρύνει τον ερωτύλο δράστη!

Αρχικά η είδηση ήταν πως επρόκειτο για συζυγικό καυγά, πλην όμως πληροφορίες που έφθασαν στο Istologio G.Mosxou αναφέρουν πως πρόκειται για ερωτικό σκάνδαλο με εμπλοκή αντιδημάρχου, στεγαζομένου στο γραφείο  της... αμαρτωλούς για άλλα θέματα, Κοινωφελούς, που εδρεύει  στο κτίριο της διασταύρωση Σολωμού και Βενιζέλου. 

Η σοβαρή καταγγελία ξεκίνησε από φιλοκυβερνητικό φύλλο της Πάτρας με  την λανθασμένη αναφορά σε αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων ο οποίος βιαιοπράγησε άγρια  σε βάρος της συζύγου του!

Και ότι η «σύζυγος» κατέφυγε σε αστυνομικό τμήμα της πόλης και ζήτησε προστασία, πλην όμως φοβισμένη δεν τόλμησε να προβεί σε καταγγελία  για να επισύρει την εισαγγελική παρέμβαση.

Πλην όμως ασφαλείς πληροφορίες, φέρουν τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο, να έχει μπερδέψει τα ερωτικά του βίτσια με τα δημοτικά του καθήκοντα! Και πιο συγκεκριμένα, καταγραφικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής του συμβάντος, που είναι εις γνώση του Istologiou, ενημερώνει για κυρία -πληροφορίες λένε πως πρόκειται για ερωμένη του ερωτύλου αντιδημάρχου- που ανεβαίνοντας τα λίγα σκαλιά του κτιρίου  βρέθηκε στην εμβέλεια του εξοργισμένου αντιδημάρχου, που καλούνταν να δώσει εξηγήσεις στην απατημένη ερωμένη, η οποία παρακολουθώντας τον είδε να εισέρχεται  στο κτίριο της Κοινωφελούς με έτερη παλακίδα!

Τότε εξοργισμένος ο αντιδήμαρχος που αποκαλύφθηκε από την πρώτη ερωμένη του, άρχισε να την βρίζει και να την χτυπά αλύπητα σπρώχνοντά την προς τις σκάλες, στις οποίες την κατρακύλησε. 

Προκειμένου να αποφύγει την περαιτέρω κακοποίηση η παθούσα έτρεξε να προφυλαχτεί διασχίζοντας κάθετα την Ελ. Βενιζέλου, που εκείνη την ώρα ήταν κατάφορτη κίνησης οχημάτων. Πίσω της ξεχύνεται ο μαινόμενος αντιδήμαρχος, ο οποίος αρπάζει την παθούσα και συνεχίζει να την κακοποιεί, ενώ οι καταστηματάρχες που αντιλήφθηκαν το συμβάν βγήκαν από τα καταστήματά τους προστρέχοντας εκεί και οι οδηγοί των οχημάτων κοντά στο συμβάν ανέκοψαν ταχύτητα, ενώ άλλοι σταμάτησαν.

Μπροστά στο γενικό σούσουρο ο αντιδήμαρχος σάστισε και η παθούσα βρήκε την ευκαιρία να απαλλαχθεί. Στην συνέχεια βρήκε καταφύγιο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατέφυγε, πλην όμως δεν υπέβαλε μήνυση, για να ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης του δράστη.

Επειδή το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και αφού το εντόπισαν τα φώτα της δημοσιότητας έχει υποχρέωση ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης, να ερευνήσει και να αποσύρει τον υφιστάμενό του για να μην επικρέμονται υποψίες για συγκάλυψη και κυρίως να μην δίδεται τροφή σε σεξιστικά σχόλια.

Βέβαια τα τρολ του δημάρχου Πελετίδη, όπως πάντα, προσέτρεξαν προθύμως να τον προστατεύσουν, αδιαφορώντας εάν πρωτίστως πλήττεται ο θεσμός της αυτοδιοίκησης και όχι ο δήμαρχος προσωπικά.  Θα μπορεί φταίει ο Κ. Πελετίδης εάν καλύψει την σεξιστική συμπεριφορά του «άντρακλα» αντιδημάρχου, αλλά να προτρέχουν αγόγγυστα, μάλλον κακό κάνουν στον κ. Πελετίδη!

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο, έναν από τους δύο που στεγάζονται εκεί, ο οποίος μετέτρεψε σε ερωτική φωλιά παράρτημα του δημοτικού καταστήματος και αυτή είναι η δεύτερη διάσταση του συμβάντος! Μιλούμε για ροζ σκάνδαλο, που αφορά την δημοτική λειτουργία. Με ποιο κύρος θα συναντήσει αύριο θεσμικούς παράγοντες, ένας δήμαρχος που καλύπτει σκάνδαλο αυτού του τύπου;

 

Την αυτή πρόταση κάνει μέσα από το διαδίκτυο και ο έγκριτος Πατρινός νομικός Λεωνίδας Μαργαρίτης, ενώ σωρεία σχολίων είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο!

Πάντως ένας από τους χρήστες, μπήκε στο νόημα και ανέγραψε: «Δεν πιστεύω να υπάρχει εραστής στη μέση, οπότε οι ψιλές πέσανε».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: