ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ομιλία Κουτσούμπα στο κλειστό γήπεδο «Δ. Τόφαλος»

 

Σε συγκεντρωμένους φίλους και μέλη του ΚΚΕ αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στο ''Τόφαλος'', στην Πάτρα ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας. Επιτέθηκε κατά της κυβερνητικής πολιτικής για το θέμα της πανδημίας και της καταλόγισε ευθύνες. 

Αναφέρθηκε δε στο εχθρικό τοπίο που διαμορφώθηκε στην Πάτρα με την προτροπή «θα την δώσουμε την μάχη και θα την κερδίσουμε» καλώντας τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στους συνεπείς συνδικαλιστές για να απαλλαγούν από τους εργατοπατέρες και να ανατρέψουν τον αντεργατικό νόμο του Χατζηδάκη, φέρνοντας ως παράδειγμα την επιτυχημένη συνδικαλιστική δραστηριότητα των εργαζομένων της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά. 

Μίλησε για την ακρίβεια που μαστίζει την εργατική τάξη και καταφέρθηκε  στον ενεργειακό αγωγό των ΗΠΑ στην Μεσόγειο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ  έβγαλε το φωτοστέφανο της ελπίδας και τώρα έφερε την πρόοδο, είπε ο Δημ. Κουτσούμπας και κατηγόρησε το κόμμα ως φιλοευρωπαϊκό, που μοιράζεται τις πολιτικές του με την ΝΔ, αφού ζήτησε κοινό υπουργό Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Ακούστε την ομιλία Κουτσούμπα στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: