ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Στην Πάτρα ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

 

Συνάντησε το δήμαρχο Πελετίδη, στο πλαίσιο περιοδείας του, ενώ επισκέφθηκε το ΕΚΠ, το Σούλι και το απόγευμα μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο Τόφαλος

  260580500_3825759574193778_8731803635599924296_n-ink

Στο Δημαρχείο της Πάτρας βρέθηκε ο Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημ. Κουτσούμπας τον οποίο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε σήμερα την Πάτρα στο πλαίσιο περιοδείας του ενώ το απόγευμα μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση στο γήπεδο Τόφαλος.

Μετά την σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη ο κ. Κουτσούμπας προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει για το Σούλι όπου θα συναντούσε πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών το καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αναφέρθηκε στα ζητήματα που έθεσε στον Δημήτρη Κουτσούμπα, ζητώντας τη στήριξη του ΚΚΕ για την αντιμετώπισή τους.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνόδευαν οι Δημήτρης Αρβανιτάκης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,  Δημήτρης Τζαβάρας Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Καραθανασόπουλος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, Θάνος Μπίμπας γραμματέας τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ, Στάθης Κεντρής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και η Ιφιγένεια Αθανασούλα μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη συνέχεια ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε συνάντηση με την ΕΕ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αφού άκουσε τα μέλη της ΕΕ του ΔΣ του ΕΚΠ και τα ζητήματα που του έθεσαν, τόνισε πως: 

«Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας -και μετά το τελευταίο συνέδριο του- απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την εμπροσθοφυλακή της υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων της περιοχής. Ξέρετε ότι το ΚΚΕ, απ’ την αρχή της ίδρυσης του, εδώ και 103 χρόνια, τάχθηκε στο πλευρό της εργατικής τάξης, γεννήθηκε για να υπηρετήσει την εργατική τάξη της πατρίδας μας, το εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα. 

Έχουμε τη φιλοδοξία να συμβάλλουμε ώστε να οδηγήσουμε να πάρει την εξουσία η ίδια η εργατική τάξη, ο ίδιος ο ελληνικός λαός, ουσιαστικά και πραγματικά, και να φύγει η εξουσία απ’ αυτούς που κατέχουν και εκμεταλλεύονται τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι, ο ελληνικός λαός. Είναι φιλόδοξος στόχος, έχουμε σχέδιο κι έχουμε πλήρη συνείδηση των δυσκολιών, αλλά σ’ αυτή τη κατάσταση συμβάλλουμε».

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: