ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Επιτέλους, μας αξίζει μία Πάτρα, πόλη πεντακάθαρη!

Έβαψε και ομόρφυνε αυτό το νεοκλασικό κτίριο ο ιδιοκτήτης του, διαθέτοντας κάποια χρήματα, αλλά δεν είχε πάρει ενημέρωση αφισοκολλητών, που πέρασαν μετά από αυτόν. Και ιδού το αποτέλεσμα, Ε, λοιπόν, πως να μην ψάλει τον εξάψαλμο στους... ιδιότυπους ρετουσέρ!

 


Και ο Δήμος Πατρέων, πρώτος είναι που έχει την ευθύνη να συνετίσει τους... ιδιότυπους ρετουσέρ...!

Για την αναγγελία καθόδου στην Πάτρα, του αρχηγού πολιτικού κόμματος που  θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 24 Νοέμβρη στο κλειστό Γυμναστήριο Τόφαλος, πάλι επαναλήφθηκε απαράδεκτο φαινόμενο να ρυπαίνονται σημεία της πόλης, προκειμένου να διαφημιστεί  το επικείμενο γεγονός.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται επ' άπειρον. Κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος με την αφισορύπανση!

Δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, δρόμοι και διασταυρώσεις γέμισαν με αφίσες λες και έχουμε προεκλογική περίοδο! Μόνον και μόνον για να κρατηθεί σε έγερση το κομματικό δυναμικό, κάθε πολιτικής δύναμης.

Μια χαρά, ομορφιά το κτίριο της φωτογραφίας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, οι κομματικοί ινστρούχτορες  βάλανε τους... μαμελούκους να το βρομίσουν. Μα τόσο ανεγκέφαλοι είναι; Μετά ο ιδιοκτήτης του πως να μην... τους ψάλει τον εξάψαλμο;  Οι πολίτες πως θα πάνε να τους ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές;

Και αφού κάνανε τη δουλειά τους, μετά μήπως θα νοιαστούν να γυρίσουν από τα ίδια μέρη και να ξεκολλήσουν ότι κόλλησαν πριν;

Θα τα αφήσουν και θα γίνουν μία αηδία με την βροχή που θα πιάσει...

Και αυτό δεν επαναλαμβάνεται με την αφισοκόλληση, αλλά και με το κρέμασμα των πανό στους δρόμους.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις και οι δημοτικές παρατάξεις, εκπροσωπούμενες ή μη στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να κατανοήσουν ότι πια πέρασε η εποχή που γράφανε συνθήματα στους τοίχους με το κερί το τσαγκάρικο, με την μπογιά και το πινέλο.

Να βρουν λύση μαζί με το δήμο και να συναποφασίσουν που θα βάζουν τις αφίσες τους. Σε ταμπλό, που θα διαθέσει ο Δήμος.

Κάποτε αυτά υποτίθεται πως είχαν λυθεί, με συναίνεση των ενδιαφερομένων και είχε  θεσπιστεί κανονισμός, που όριζε τα της διαφήμισης εκδηλώσεων των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και των επαγγελματικών, κοινωνικών φορέων. Ατόνησε με ευθύνη των διοικούντων τον δήμο. Ας τον επαναφέρουμε. 

Επιτέλους, μας αξίζει μία Πάτρα, πόλη πεντακάθαρη, όπως τόσες άλλες πόλεις! Και ο Δήμος Πατρέων, πρώτος είναι που έχει την ευθύνη να συνετίσει αυτούς τους ιδιότυπους... ρετουσέρ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: