ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Γ. Ματσούκας Δεν ασχολούμαι με στήριξη Λοβέρδου

Έκπληκτος είναι ο καθηγητής Γιάννης Ματσούκας για την ανάμειξη του ονόματός του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ!

«Με μεγάλη έκπληξη, είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το όνομά μου σε λίστα 100 Καθηγητών Πανεπιστημίου οι οποίοι υπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου.

Δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα κείμενο υποστήριξης, του κατά τα αλλά δυναμικού και εξαιρετικού στελέχους του κοινοβουλίου κ. Λοβέρδου, και δε θα ήθελα με κανένα τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή».

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε ανάρτηση του έγκριτου καθηγητή καθηγητή Χημείας, Γιάννη Ματσούκα καθώς  δηλώνει την έκπληξη που ένιωσε όταν είδε το όνομά του στη λίστα των πανεπιστημιακών που στηρίζουν τον υποψήφιο για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής!

_______________
 Σημείωση: Το Istologio G. Mosxou δεν συμμετείχε σε αυτήν την αναφορά. Δημοσιοποιεί αυτήν την ενημέρωση κινούμενο από λόγους δεοντολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: