ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Αναστολή χειρουργειων στο «Ιπποκράτειο»!

Και απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα ενόψει!

Σε αναστολή των έκτακτων και μη χειρουργείων προχώρησε από σήμερα το νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, όπως επισημαίνεται σε σχετικό έγγραφο του τμήματος Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου. Σύμφωνα μάλιστα με την ΠΟΕΔΗΝ οι ασθενείς οδηγήθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κατάσταση με την πανδημία βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο, λόγω της συσσώρευσης 12 διασωληνωμένων ασθενών με κορωνοϊό στα χειρουργεία του νοσοκομείου, «το σύνολο των γιατρών του αναισθησιολογικού τμήματος μεταφέρεται εκεί για να διασώσει τις ζωτικές λειτουργίες των ασθενών με κορωνοϊό που δεν είχαν την τύχη να μπουν σε ΜΕΘ και αξίζουν όλη τη φροντίδα και την προσοχή μας».

Στο μεταξύ, την απαγόρευση των φιλάθλων στα γήπεδα προανήγγειλε ουσιαστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λόγω της μη τήρησης της υποχρέωσης να φορούν μάσκα όσοι βρίσκονται εντός των γηπέδων και των ελλιπών ελέγχων από τις ομάδες στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Την ίδια ώρα βέβαια, η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η πανδημία βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι όλα βαίνουν καλώς. Ωστόσο ένα ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα δεν το λες και επιστροφή στην κανονικότητα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: