ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Και εκτός Πάτρας ο εξευτελισμός της κακοποίησης γυναίκας


Υπερπήδησε τα σύνορα του Δήμου Πατρέων, φθάνοντας στον αθηναϊκό τύπο, η βία του νταή αντιδημάρχου της πόλης, που το περασμένο Σάββατο ξυλοκόπησε την πρώτη ερωμένη του, προ του καταστήματος της Κοινωφελούς υπηρεσίας, που στεγάζεται στην Ελευθ. Βειζέλου, από αφορμή την διαμαρτυρία της, καθώς τον αντίκρισε να εισέρχεται στο δημοτικό κατάστημα για άλλη μία φορά με δεύτερη ερωμένη του!

Σημειώνεται ότι ο... ερωτύλος αντιδήμαρχος, επιλογής του δημάρχου Κ. Πελετίδη, επέδειξε τόσο μένος, που αφού χαστούκισε το θύμα, το οποίο κατρακύλησε προ της κλίμακας της δημοτικής υπηρεσίας, όταν αυτό έτρεξε να προφυλαχτεί, το καταδίωξε μέχρι το μέσον της λεωφόρου και συνέχισε να το χτυπά. Η κακοποιηθείσα γυναίκα προσέφυγε στο Β'  Αστυν. Τμήμα και κατήγγειλε το αλήτικο συμβάν, αλλά για ευνόητους λόγους δεν κατέθεσε μήνυση. 

Το γεγονός, γνωστό στον Δήμαρχο Πελετίδη, αφού πέρασε στις διαδικτυακές συζητήσεις, έχει ''σκεπαστεί'' από τον δήμαρχο Πατρέων αν και συζητείται ευρέως στην πόλη.

Η δημοτική παράταξη ''Ώρα Πατρών'' του Γιώργου Ρώρου, που και το προηγούμενο διάστημα έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καλεί άμεσα τον Κ. Πελετίδη να συγκροτήσει και να λειτουργήσει επιτέλους την Επιτροπή Ισότητας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, που θα δημοσιευτεί αύριο «25 Νοεμβρίου Ημέρα κατά της βίας των Γυναικών» η οποία γραφεί σήμερα σχετικά στο σάιτ της, το avgi.gr:

«Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία που αφορά στον αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων, ο οποίος φέρεται να χτύπησε και να εξύβρισε σε προαύλιο χώρο υπηρεσίας του Δήμου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ thebest.gr, η καταγγελία που έφτασε στην αστυνομία αφορά εν ενεργεία αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων ο οποίος φέρεται να χτύπησε γυναίκα ενώ αυτή βρισκόταν στον προαύλιο χώρο υπηρεσίας του Δήμου.

Η καταγγέλουσα, ανέφερε στην αστυνομία ότι ο αντιδήμαρχος άρχισε να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στα σκαλοπάτια.

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων κατηγορείται ότι βγήκε και της επιτέθηκε για δεύτερη φορά εξαπολύοντας απίστευτες απειλές σε βάρος της. Τότε ήταν που η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και έκανε την καταγγελία.

Για όλα αυτά τα απίστευτα που καταγγέλλονται, από την πλευρά του Δήμου της Πάτρας επικρατεί η απόλυτη σιωπή.

Η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο με αφορμή τα παραπάνω καλεί τον δήμαρχο Πατρέων χωρίς περιστροφές και άλλη καθυστέρηση να καταδικάσει το επεισόδιο έξω από τις δημοτικές υπηρεσίες επί της Σολωμού και Ελ. Βενιζέλου, το Σάββατο 20/11.

Παράλληλα ζητεί να αποπεμφθεί ο αντιδήμαρχος που άσκησε βία και χειροδίκησε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα η παθούσα.

Η Ώρα Πατρών καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή Πελετίδη μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι του Δήμου δεν έχει συγκροτήσει την Επιτροπή Ισότητας, όπου θα έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην καταπολέμηση της βίας (σεμινάρια, εκπαίδευση κ.α).

Η Ώρα Πατρών που και το προηγούμενο διάστημα έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καλεί άμεσα τον Κ. Πελετίδη να συγκροτήσει και να λειτουργήσει επιτέλους την Επιτροπή Ισότητας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντιδήμαρχος Πατρέων κακοποίησε την ερωμένη του

Στην Πάτρα ο Δημ. Κουτσούμπας υπό τον ζόφο ερωτικού σκανδάλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: