ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Αλέξης Τσίπρας: Πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στον καταστροφικό κατήφορο Μητσοτάκη

Το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μπει τέλος στον καταστροφικό κατήφορο της κυβέρνησης Μητσοτάκη έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα. Σε αυτό το πλαίσιο η αξιωματική αντιπολίτευση θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να επικοινωνήσει με κόμματα, τοπική και εργαζόμενους. «Είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη μας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «δεν αρκεί να προτείνουμε, να αποκαλύπτουμε, να καταγγέλλουμε. Οφείλουμε ως πολίτες και ως κόμματα και ως κοινωνία να κάνουμε ό,τι μπορούμε για σταματήσουμε αυτόν τον καταστροφικό κατήφορο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να μας ακούσει. Είναι δεδομένο. Ούτε θέλει, ούτε μπορεί».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: