ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Συγκέντρωση ΕΚΠ στην πλ. Γεωργίου για το Πολυτεχνείο

Το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας διοργάνωσε συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου για την σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και μέλη της δημοτικής παράταξής του, καθώς και εργαζόμενοι.


Οι διοργανωτές αν και είχαν ενημερώσει για την συγκέντρωση προ του ΕΚ Πάτρας, οι πληροφορίες που διαρρέονταν ήταν πως πιθανόν να περιοριστεί η συγκέντρωση προ της πλατείας Εθν. Αντίστασης. Οι λίγοι συγκεντρωθέντες φορούσαν μάσκες και τηρήθηκαν οι αποστάσεις. Παράλληλα κατέθεσαν στεφάνι προ της στοάς στην πρώην Ασφάλειας Πάτρας, που στα χρόνια της δικτατορίας αποτέλεσε άνδρο των βασανιστών αστυνομικών της χούντας! Στο ίδιο σημείο κατέθεσε στεφάνι και ο Δήμαρχος Πατρέων

 


 

ΕΚΠ: Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Πάτρας τίμησαν το Πολυτεχνείο!

 

Απάντησαν στην τρομοκρατία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης.

 


Μετά την συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου Α΄, η ΕΕ του ΕΚ Πάτρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Με κύριο σύνθημα "Το Πολυτεχνείο ζει, συνεχίζουμε τον αγώνα για ζωή-υγεία-δουλειά!" και με όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και τις απαραίτητες αποστάσεις, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, εκπρόσωποι των σωματείων και συνδικάτων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας πραγματοποίησαν υποδειγματική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, κόντρα στις απαγορεύσεις και τη "σιγή νεκροταφείου" που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία για την επιβολή νέων αντιδραστικών σχεδιασμών σε βάρος των εργαζομένων και του λαού.

 

Χαιρετίζουμε όλα τα σωματεία, τους συνδικαλιστές και τους φορείς της πόλης μας που με πειθαρχία, οργάνωση και αυταπάρνηση τίμησαν όπως αρμόζει το Πολυτεχνείο, φώναξαν δυνατά «ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ, ΈΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ». Απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί και να διαδηλώνει και να τηρεί στο έπακρο όλα τα μέτρα προστασίας.

 

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του ΕΚΠ και ο Κώστας Πελετίδης Δήμαρχος Πατρέων.

Ο αγώνας δεν αρχίζει ούτε τελειώνει σήμερα, η αντίθεση στην κυβερνητική πολιτική πρέπει να δυναμώσει και να κλιμακωθεί, και βέβαια δεν θα είναι «περίπατος», αλλά αντίθετα θα δοθεί σκληρή μάχη. Μπροστά λοιπόν στην απεργία στις 26 Νοέμβρη, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή και πείσμα.

 

Η αντιλαϊκή επίθεση και οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί δεν αναστέλλονται, επομένως και οι αγώνες δεν μπορούν να αναβληθούν.

 

 

 

  Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ»

 

(Το βίντεο είναι του tempo24.news, αναρτημένο στο διαδίκτυο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: