ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Τηλε-εκπαίδευση: Η μία... πατάτα διαδέχεται την άλλη!

 


Μαθητές του Δημοτικού το μόνο μάθημα που  κάνουν με επιτυχία είναι το... διάλειμμα!

Η μία... πατάτα διαδέχεται την άλλη στην  τηλε-εκπαίδευση, με τις συνεχείς αναφορές προβλημάτων σύνδεσης και παρακολούθησης μέσω της εφαρμογής της Webex .     

Γονείς διαμαρτύρονται γι αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, ενώ η χαρά των μαθητών του Δημοτικού είναι στο ζενίθ, αφού το μόνο μάθημα που  κάνουν με επιτυχία είναι το... διάλειμμα!  Και στην διάρκεια της προσπάθειας  σύνδεσης  οι μικροί μαθητές  βρίσκουν ευκαιρία για να ανακαλύψουν συμμαθητές τους στο βάθος της οθόνης!                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Η οργή όμως των μεγαλύτερων μαθητών και εκπαιδευτικών συνεχίζει αμείωτη  καθώς πλέον με την ένταξη και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην e-ταξη, τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί.

Την ίδια ώρα το υπουργείο Παιδείας κατηγορεί τη Cisco για προβλήματα που προκλήθηκαν από την αδυναμία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και κάνει ότι «δε βλέπει» λέγοντας ότι πρόκειται για «μεμονωμένες περιπτώσεις»!

Και η ανάρτηση πληθώρας αρνητικών έως και υβριστικών ορισμένες φορές σχολείων στο Play Store της Google, δίνει και παίρνει!.

Χρήστες του Play Store -όπου μπαίνει κανείς ώστε να κατεβάσει την εφαρμογή της Cisco- κατακεραυνώνουν το υπουργείο Παιδείας μεταξύ πολλών άλλων και για τις «τσάμπα απουσίες».

Ενώ είναι ώρες που τρομάζουν να συνδεθούν οι μαθητές οι servers πέφτουν συνέχεια και η ποιότητα του ήχου είναι σχετικά απαίσια, όπως σχολιάζουν οι χρήστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: