ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Εργατοπατέρας κλινικάρχης διαλέγει ''σφαχτά'' από το Δημόσιο


ΣΥΡΙΖΑ: «Τι άλλο μας κρύβετε; Τι συμφωνίες και τι υπόγειες διαδρομές; Η κατάσταση εδώ και μέρες έφθασε στα όρια της και οι πολίτες ζητούν απαντήσεις καθώς και μία σοβαρότητα στην αντιμετώπιση ανάλογη της κατάστασης»!

Καταγγελίες κατά της κυβέρνησης αναφορικά με το ζήτημα της επίταξης της κλινικής Σαραφιανού στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ενώ έχει επιταχθεί η εν λόγω κλινική εδώ και μια εβδομάδα, δεν έχει μεταφερθεί σε αυτή ούτε ένας ασθενής. Κι αυτό όταν έχουν ξεκινήσει αεροδιακομιδές προς Αθήνα! Παράλληλα ο κλινικάρχης που τυγχάνει... επιταγμένος, κι από την άλλη
γιατρός της Διαβαλκανικής Κλινικής, κάνει διαλογές ασθενών, ως ... σφαχτά, προς όφελος της δικής του κλινικής!

«Μόνο εργαζόμενοι των δημόσιων Νοσοκομείων βρέθηκαν να μετακινούνται με απόφαση του διοικητή της 3ης ΥΠΕ και όχι της 4ης που έχει την αρμοδιότητα από το υπουργείο. Και ταυτόχρονα υπάρχουν καταγγελίες ότι στις εφημερίες των Δημόσιων Νοσοκομείων βρίσκεται πάντα ένας γιατρός της Διαβαλκανικής Κλινικής, ο οποίος κάνει διαλογές ασθενών προς όφελος της δικής του κλινικής», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η εν λόγω κλινική «έχει ανοιχτά μία σωρεία λειτουργικών και νομικών ζητημάτων» και ότι εκκρεμούν σε βάρος του ιδιοκτήτη «απαιτήσεις των εργαζόμενων».

«Τι άλλο μας κρύβετε; Τι συμφωνίες και τι υπόγειες διαδρομές; Η κατάσταση είναι εδώ και μέρες στα όρια της και οι αγωνίες των πολιτών πολλαπλασιάζονται και ζητούν απαντήσεις καθώς και μία σοβαρότητα στην αντιμετώπιση ανάλογη της κατάστασης», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Πρόσφυγα στη Ριτσώνα πέθανε αβοήθητη από κορονοϊό!

Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης στο καμπ της Ριτσώνας μια 27χρονη αιτούσα άσυλο από το Αφγανιστάν. Η 27χρονη Μανιζά ζούσε στη δομή με το σύζυγό της και τα τρία παιδιά της ηλικίας 5μηνών, 2 και 4 χρόνων, σύμφωνα με το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Εκεί μετά θάνατον, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό. Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφεραν ότι δεν είχε νωρίτερα παραπονεθεί για συμπτώματα, δεν είχε καταγραφεί να έχει είχε άλλα προβλήματα υγείας και ότι ξεκίνησαν ιχνηλατήσεις. Αδιευκρίνιστο παραμένει από το υπουργείο εάν το βράδυ της Τρίτης υπήρχε βάρδια στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο καμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: